Γιώργος Καπουτζίδης: Ξεκαθαρίζει τη θέση του για την “επίθεση” στον Νίκο Μουτσινά!

Με τις δηλώσεις του που σχολιάστηκαν έντονα.

moutsinas kapoutzidis Καπουτζίδης, Μουτσινάς

Ο Γιώργος Καπουτζίδης πρόσφατα μιλώντας για τη σάτιρα που γίνεται αναφέρθηκε σε παρουσιαστή στην ελληνική τηλεόραση που κάνει καριέρα κοροϊδεύοντας ανθρώπους τοπικών καναλιών για την εμφάνισή τους, φωτογραφίζοντας τον Νίκο Μουτσινά.

Ο Καπουτζίδης μέσα από ανάρτησή του στα social media θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, καθώς τα λεγόμενά του σχολιάστηκαν έντονα από τα ελλαδικά και κυπριακά μέσα.

“Δεν είναι δυσνόητο αυτό που προσπάθησα να πω και δεν πρέπει να μείνει στα όρια του προσωπικού. Ας αποφασίσουμε απλώς το εξής. Να βγάλουμε την εξωτερική εμφάνιση κάποιου από τη λίστα των θεμάτων με τα οποία γελάμε. Ας δώσουμε την ελευθερία ο ένας στον άλλο να φορέσει ό,τι θέλει, να χτενιστεί όπως θέλει και να περπατήσει ελεύθερος στο δρόμο όπως θέλει. Ας αποφασίσουμε να το κάνουμε όλοι μαζί αυτό. Και οι δρόμοι θα γεμίσουν με πιο ελεύθερους και πιο χαρούμενους ανθρώπους. Όπως δεν επιτρέπεται στον Ξιαρχό να κάνει πλάκα με το ρούχο του άλλου, να μην επιτρέπεται ούτε στον Καπουτζίδη, ούτε στο Μουτσινά ούτε σε κανέναν μας. Αυτό λέω. Ας αναγνωρίσει ο καθένας μας τα λάθη του παρελθόντος του, ας τα διορθώσει, και ας αναγνωρίσουμε όλοι μαζί, ποιο είναι το επίπεδο του χιούμορ μας και ας το καλυτερεύσουμε. Όσο για τη σάτιρα, ας θυμηθούμε ξανά αυτό που μας μάθανε στο σχολείο. Η σάτιρα γινόταν από τους σατιρικούς ποιητές απέναντι στους έχοντες εξουσία και μόνο. Μπορεί ο κόσμος μας να γίνει πιο όμορφος”, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Δείτε πιο κάτω τη σχετική ανάρτηση: