H αντίδραση του Σάκη Τανιμανίδη στην ερώτηση αν η Χριστίνα Μπόμπα είναι έγκυος

tanimanidis mpompa copy 1 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ, ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι πλέον ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ και γι’ αυτό τον λόγο οι δραστηριότητές του δεν περιορίζονται μόνο στον χώρο του της τηλεόρασης.

Για του λόγου το αληθές, χθες το βράδυ βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας, για να φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και ο ίδιος δεν έχασε την ευκαρία να μοιραστεί το γεγονός με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο γνωστός  παρουσιαστής μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, ρωτήθηκε και μεταξύ άλλων και για τον γάμο του με τη Χριστίνα Μπόμπα, αλλά και αν η αγαπημένη του είναι έγκυος, αφού τον τελευταίο καιρό οι φήμες την θέλουν να περιμένει το πρώτο τους παιδάκι.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποφεύγοντας να απαντήσει στην ερώτηση, είπε χαρακτηριστικά:

«Μπαίνουμε σε άλλα θέματα και χάνουμε το focus και τη σημασία της ημέρας που είναι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ας μείνουμε σε αυτό εδώ. Γιατί και ο κόσμος που ακούει, υποθέτω ότι προτιμάει τα Χριστούγεννα από τα χέρια πάνω στις κοιλιές». 

Ωστόσο, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης “δίνει απαντήσεις” για τις φήμες που θέλουν το ερωτευμένο ζευγάρι να περιμένει το πρώτο τους παιδάκι, μετά από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με την Χριστίνα Μπόμπα να ποζάρει με “φουσκωμένη” κοιλίτσα, η ίδια δεν φαίνεται να ενοχλείται από όλο αυτό.

Στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βλέπουμε την ίδια να ποζάρει μέσα στην κουζίνα της, με αθλητικό ντύσιμο, φτιάχνοντας τις αγαπημένες της σπιτικές μπάρες, τις οποίες ετοιμάει αρκετά συχνά.

Τώρα αν οι μπάρες αυτές είναι απλά μια πράξη ρουτίνας ή αν είναι λίγούρα της εγκυμοσύνης, κανείς δεν ξέρει!

 

Πηγή