Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον δεύτερο σύζυγό της, τον Κύπριο Γιώργο Ηλιάδη, στα ’90s – Ο κρυφός γάμος

Ο γάμος κρατήθηκε μυστικός για σχεδόν δέκα χρόνια. 

ΑΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗΣ Αλίκη Βουγιουκλάκη, Γιώργος Ηλιάδης

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, μερικά χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ανέβηκε ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας, αυτή τη φορά με τον Κύπριο επιχειρηματία, Γιώργο Ηλιάδη, σε έναν γάμο που πολλοί μέχρι σήμερα αγνοούν. Στις 29 Ιανουαρίου του 1982 έγινε ο δεύτερος γάμος της Αλίκης, στον Άγιο Νικόλαο Ρηγίλλης, υπό άκρα μυστικότητα. Για το γάμο λέγεται ότι δεν γνώριζε κανείς τίποτα, ούτε καν η μητέρα της Αλίκης. Παρόντες ήταν η επιστήθια φίλη της, Μουμού Ηλιοπούλου, η Νότα Κονοπίση και ο Τόλης Σταματίκος, φίλος της Αλίκης.

Όπως εχει γραφτεί σε αφιέρωμα του περιοδικού Hello, το βράδυ μετά τον γάμο είχαν τραπέζι στο “9+9” με καλεσμένους την Καρέζη και τον Καζάκο, τη Λάσκαρη και τον Λυκουρέζο, στους οποίους δεν ανακοίνωσαν τίποτα. Ο γάμος κρατήθηκε μυστικός για σχεδόν δέκα χρόνια. Η Ελενα Μακρή Λυμπέρ, που μας χαρίζει μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram σπάνια στιγμιότυπα από τη ζωή προσωπικοτήτων της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία της Αλίκης με τον Γιώργο Ηλιάδη, από το μακρινό 1992.

Όπως γράφει: “Η Αλίκη Βουγιουκλάκη το 1992 στα καμαρίνια του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας μαζί με τον Γιώργο Ηλιάδη που έγινε ο δεύτερος σύζυγος της τη δεκαετία του 80 με έναν γάμο που έμεινε κρυφός από το πλατύ κοινό για πολλά χρόνια. Είχαν χωρίσει το 1981 όταν ο Ηλιάδης επέστρεψε στην οικογένεια του στην Κύπρο, όσοι γνώριζαν καλά το ζευγάρι όμως, ήξεραν ότι εκείνος ήταν ο άνδρας που είχε αγαπήσει περισσότερο η αξέχαστη ηθοποιός. Λέγεται μάλιστα ότι η Αλίκη του είχε ζητήσει να επανασυνδεθούν κάποτε στη δεκαετία του 90, ίσως και την περίοδο που είχε τραβηχτεί αυτή η σπάνια φωτογραφία”.

0c8cf687da384d8183218fb6d62c5965 1 Αλίκη Βουγιουκλάκη, Γιώργος Ηλιάδης

thetoc.gr