Η κοινή δήλωση από τα «Φιλαράκια» για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Η κοινή δήλωση από τα «Φιλαράκια» για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

01 29

Ο ξαφνικός θάνατος του Μάθιου Πέρι (Matthew Perry) του πιο λατρεμένου εκ των μελών του cast από τα “Φιλαράκια” συγκλόνισε το Χόλιγουντ και όλους τους fans της σειράς που την παρακολουθούσαν από την αρχή, αλλά φυσικά και στις επαναλήψεις. Ο επίσημος λογαριασμός των FRIENDS στα social media αποχαιρέτησε τον αγαπητό ηθοποιό λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου του, και πλέον έφτασε και η στιγμή από τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston), η Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox), η Λίζα Κούντροου (Lisa Kudrow), ο Ντέιβιντ Σουίμερ (David Schwimmer) και ο Ματ Λε Μπλανκ (Matt LeBlanc) μοιράστηκαν από κοινού ένα μήνυμα στο People για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους φίλο που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες.

Ακολουθεί το μήνυμά τους:

Είμαστε όλοι τόσο πολύ συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από απλοί φίλοι. Είμαστε οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα πάρουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε τον φίλο μας και να επεξεργαστούμε αυτήν την τραγική απώλεια.

Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όπως και όταν μπορέσουμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα, ο επίσημος λογαριασμός των Friends στα social media είπε το στερνό αντίο στον “Τσάντλερ” γράφοντας: “Είμαστε συντετριμμένοι που μάθαμε για το θάνατο του Μάθιου Πέρι. Ήταν ένα πραγματικό δώρο για όλους μας. Οι σκέψεις και οι ευχές μας είναι με την οικογένειά του, τους αγαπημένους του και όλους τους θαυμαστές του”.

Πλήθος θαυμαστών αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι έξω από το σπίτι των “Friends“.

Πηγή: Unboxholics.gr