Η Μάργκοτ Ρόμπι θα παίξει την Μπάρμπι και δεν φαντάζεστε ποιος θα είναι ο… Κεν!

Γάντι του ταιριάζει ο ρόλος

margot robbie 2 barbie, margot robbie, ταινια

Αυτό το cast δεν το περιμέναμε! Ο λόγος για τη νέα ταινία Barbie, που είναι στα σκαριά και στην οποία τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η… ομολογουμένως κούκλα Margot Robbie.

Φαίνεται όμως πως πλέον έχει βρεθεί και ο Κεν και το όνομα μας εξέπληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Deadline, στο πλευρό της Robbie θα δούμε τον Ryan Gosling, έναν ηθοποιό που δεν σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει με τις επιλογές ρόλων.

Όπως αναφέρεται, ο Gosling ήταν ο διακαής πόθος τόσο της σκηνοθέτιδος Greta Gerwig, όσο και της Robbie για τον ρόλο, ωστόσο ο ίδιος αντιστεκόταν σθεναρά.

Τελικά φαίνεται πάντως πως η προσπάθεια πειθούς απέδωσε και πλέον ο Gosling είναι έτοιμος να μπει στο cast. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο 2022.

Tο πρώτο σενάριο που είχε κυκλοφόρησει πριν πέντε χρόνια ήταν το ακόλουθο: Η Barbie διώχθηκε από το Barbieland επειδή δεν ήταν αρκετά τέλεια. Αφού προσγειώθηκε στον πραγματικό κόσμο, παρασύρεται σε μια τρελή και ξεκαρδιστική περιπέτεια.

Το όραμα των Gerwig και Baumbach θα είναι αναμφίβολα διαφορετικό. Οι δημιουργοί χωρίς να αποκαλύψουν ακόμα την καινούρια υπόθεση της ταινίας, έχουν δηλώσει ήδη ότι το φιλμ δεν θα έχει σχέση με τον τρόπο που έχουμε στο μυαλό μας τη διάσημη κούκλα.

Από την εμφάνιση της Barbie το 1959, η Barbie είχε 200 εκπληκτικές σταδιοδρομίες, που κυμαίνονται από δασκάλα νοηματικής γλώσσας έως γιατρό και πρόεδρο. Υπήρξαν επίσης 37 σχετικές ταινίες αλλά και τηλεοπτικές σειρές, οπότε το ταλαντούχο δίδυμο έχει μπόλικο υλικό για να εμπλουτίσει την υπόθεση.

barbie gosling barbie, margot robbie, ταινια

Η ιστορία της Barbie

Tη δεκαετία του 1950, η Αμερικανίδα επιχειρηματίας Ruth Handler και σύζυγος του ιδρυτή της Mattel, παρατηρεί την κόρη της Barbara να παίζει με τις κούκλες της και αντιλαμβάνεται πως της δίνει ρόλους ενηλίκων. Την εποχή εκείνη, όλες οι κούκλες αναπαριστούσαν βρέφη και από εκείνη τη στιγμή της καρφώθηκε στο μυαλό να το αλλάξει.

Το 1956 ταξιδεύοντας στην Ευρώπη, η Handler εντοπίζει τη γερμανική κούκλα Bild Lilli σε ένα κατάστημα η οποία μοιάζει σε ενήλικη γυναίκα και ο επανασχεδιασμός της κούκλας ξεκινάει.. Έτσι, το 1959 δημιουργείται η διασημότερη κούκλα στον κόσμο, η οποία πήρε το όνομά της από την κόρη της Barbara, η οποία αποτέλεσε την πηγή έμπνευσής της.

H Barbie πλέον είναι 62 ετών! Είναι το πανέμορφο κορίτσι που μεγάλωσε γενιές κοριτσιών, άλλαξε ακόμα και τη μόδα και δημιούργησε μια απίστευτη αυτοκρατορία γύρω από το όνομά της.

Η κούκλα ζωντάνεψε και άπειρες ταινίες δημιουργήθηκαν για να κρατήσουν συντροφιά στα κορίτσια και πλέον αναμένουμε με αγωνία να δούμε να αποκτάει και ανθρώπινη μορφή.

watchandchill.gr