Η συγκινητική ανάρτηση του John Travolta για τον θάνατο της Olivia Newton-John

Ο John Travolta τίμησε την συμπρωταγωνίστριά του στο Grease με ένα όμορφο αφιέρωμα

b travolta

Συγκλονισμένος ο John Travolta από τον θάνατο της Olivia Newton-John είναι από τους πρώτους που έσπευσαν να την αποχαιρετήσουν.

Ο σταρ μοιράστηκε το συγκινητικό “αντίο” του στη Sandy του σε μία δακρύβρεχτη ανάρτησή του στο instagram. Άλλωστε, μαζί είχαν απογειωθεί στη σφαίρα της επιτυχίας όταν συμπρωταγωνίστησαν το 1978 στην ταινία “Grease” όπου η Olivia Newton-John υποδυόταν την αθώα Sandy και ο John Travolta το κακό αγόρι που τιθασεύεται, Danny Zuko.

Πολυαγαπημένη μου Olivia, έκανες τις ζωές όλων μας πολύ καλύτερες. Ο αντίκτυπός σου ήταν απίστευτος. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ. Θα σε δούμε στο τέλος του δρόμου και θα είμαστε όλοι μαζί ξανά. Δικός σου από την πρώτη στιγμή που σε είδα και για πάντα. Ο Danny σου, ο John σου!” έγραψε ο John Travolta.

Mετά το 1978 τις δεκαετίες που ακολούθησαν είχαν υποστηρίξει ο ένας τον άλλον μέσα από τραγωδίες και σημαντικά ορόσημα της ζωής. Επανενώθηκαν και ντύθηκαν ως τα εμβληματικά πιτσουνάκια του Grease στη διάρκεια του Meet n’ Grease sing-along event στο Coral Sky Amphitheatre στο West Palm Beach της Φλόριντα, τον Δεκέμβριο του 2019.

instyle.gr