Κατερίνα Καινούργιου: Η κατάψυξη ωαρίων, η ηλικία και τα λόγια που την λύγισαν

dphdchpho ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, ΩΑΡΙΑ

Η Κατερίνα Καινούργιου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Επιτέλους Σαββατοκύριακο” και μίλησε για την μητρότητα και την πρόταση που της έκανε ο γυναικολόγος της να καταψύξει τα ωάρια της αφού ακόμα δεν έχει γίνει μητέρα ούτε έχει μια σταθερή σχέση. Μια πρόταση που την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα και να λυγίσει.

Η ίδια εκμυστηρεύτηκε

Θα σου εξομολογηθώ κάτι που το λέω για πρώτη φορά. Ο γυναικολόγος μου, μου το έχει πει να καταψύξω τα ωάρια μου. Κι όταν μου το είπε φέτος, γιατί κανονικά τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος, στα 32. Από τα 37 και μετά δεν είναι το ίδιο. Μέχρι τα 32 κανονικά πρέπει να το κάνει μια γυναίκα, στην Αμερική τότε το κάνουν.

Του λέω, “τι λέτε;”.Μου λέει “Κατερίνα, το κάνουν πάρα πολλές κοπέλες, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή γιατί μετά θα μεγαλώσεις”. Γύρισα σπίτι κι έκλαιγα. Και λέω Θεέ μου, οι φίλες μου έχουν κάνει παιδιά, έχουν όλες τακτοποιήσει τις ζωές τους, κι εγώ μόνο δουλεύω. Κι αυτή τη στιγμή μου λένε να καταψύξω τα ωάρια μου.

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Εντάξει, είναι μια πρόταση ενός επιστήμονα, που την κάνει σε πάρα πολλές κοπέλες που είναι και λογικό. Προς το παρόν έχω αρνηθεί, δεν ξέρω γιατί. Ίσως γιατί αισθάνομαι ότι κάτι καλό θα συμβεί στη ζωή μου αυτή τη χρονιά. Ίσως γιατί μελετάω και τα άστρα και ξέρω ότι κάτι καλό θα συμβεί, οπότε γείωσα τον γυναικολόγο. Προτίμησα τα άστρα από την επιστήμη. Αλλά ότι μου το έχουν πει, μου το έχουν πει. Προς το παρόν δεν το σκέφτομαι. Κακώς ίσως.

 

 

Πηγή