Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κόρτνεϊ Μπάρνετ

Το ντοκιμαντέρ, στο οποίο η τραγουδίστρια είναι αφηγήτρια βασίζεται σε σειρά ηχογραφήσεων με συσκευή εγγραφής φωνής, ένα είδος ηχητικού ημερολογίου και πλάνα από τον σκηνοθέτη Ντάνι Κόεν

7E44C696 AB87 4F07 9CC2 BE6A135DEB38 ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του “Anonymous Club”, ντοκιμαντέρ με επίκεντρο τη ζωή της Κόρτνεϊ Μπάρνετ, κατά την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ της.

Γυρισμένο πάνω από τρία χρόνια σε φιλμ 16 χιλιοστών, το “Anonymous Club” επιτρέπει στους θεατές να γνωρίσουν τον κόσμο της τραγουδίστριας, καθώς κάνει περιοδεία και προωθεί το “Tell Me How You Really Feel” του 2018.

Το ντοκιμαντέρ φέρει τον τίτλο του παλιότερου τραγουδιού της Μπάρνετ που περιλαμβάνεται στο “The Double EP: A Sea Of Split Peas” του 2013. “Ξύπνησα έχοντας μια από αυτές, απλά μέρες θλίψης” ακούγεται να λέει η τραγουδίστρια στο τρέιλερ.

“Νομίζω ότι μερικές φορές είναι καλό να νιώθεις λυπημένη και να συνεχίζεις με αυτό που κάνεις” σημειώνει. Το ντοκιμαντέρ, στο οποίο η τραγουδίστρια είναι αφηγήτρια βασίζεται σε σειρά ηχογραφήσεων με συσκευή εγγραφής φωνής, ένα είδος ηχητικού ημερολογίου και πλάνα από τον σκηνοθέτη Ντάνι Κόεν.

Το ντοκιμαντέρ περιγράφεται ως το αντίθετο της ροκ βιογραφίας και χαρακτηρίζεται η χωρίς επεξεργασία εικόνα της αινιγματικής τραγουδίστριας-τραγουδοποιού, μιας anti-influencer που είναι ισχυρή φωνή στην εποχή μας, μιας ερημίτισσας που επιδοκιμάζεται από το κοινό σε όλο τον κόσμο και μιας δυνατής γυναίκας σε σύγκρουση με τον εαυτό της.

Η γεννημένη στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και μουσικός άρχισε να ηχογραφεί μουσική στο σπίτι της στη Μελβούρνη το 2012 και ίδρυσε τη δική της δισκογραφική εταιρεία Milk! Records.

(ΚΥΠΕ-ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΤΒ/ΓΒΑ)