Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς – Βραβείο στην Ήβη Αδάμου

Όλες οι νικήτριες της βραδιάς

ivi adamou Madame Figaro, γυναίκες της χρονιάς, Ήβη Αδάμου

Η Madame Figaro εδώ και 16 χρόνια τιμά και επιβραβεύει τις γυναίκες της Κύπρου που τόλμησαν και πέτυχαν, που έγιναν πηγή έμπνευσης και άνοιξαν δρόμους, η κάθε μία στον τομέα της. Η τελετή βράβευσης των Madame Figaro Γυναικών της Χρονιάς 2021, που παρουσίασε η Estée Lauder, πραγματοποιήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2021, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, και θα μεταδοθεί από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, στις 21:10.

Η βραδιά των απονομών ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό χορευτικό που κορυφώθηκε με την είσοδο στη σκηνή της λαμπερής Μαρίας Μπεκατώρου. Η Ήβη Αδάμου γοήτευσε τα κοινό ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες σπουδαίων ερμηνευτριών. Ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Αργυρός, σε ένα πολύ ξεχωριστό πρόγραμμα, παρέα με ένα πιάνο, μάγεψε το κοινό ερμηνεύοντας μεγάλες του επιτυχίες.

Οι αναγνώστες της Madame Figaro ήταν οι μοναδικοί και απόλυτοι κριτές καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας για την ανάδειξη των Γυναικών της Χρονιάς. Συγκεκριμένα 33.721 αναγνώστες ψήφισαν και ανέδειξαν τις Γυναίκες της Χρονιάς 2021.

Οι υποψήφιες

40 υποψήφιες σε 8 κατηγορίες: Ηθοποιός, Remedica Eπιστήμονας/Ακαδημαϊκός, Δημιουργός, Τράπεζα Κύπρου Καινοτομία, Fashion & Jewellery Designer, ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά, Επαγγελματίας /Επιχειρηματίας και Μουσικός. Tο βραβείο στην κατηγορία Dove Αθλήτρια ήταν φέτος τιμητικό, καθώς λόγω της πανδημίας δεν διεξήχθησαν αθλητικοί αγώνες.

Δόθηκαν επίσης τέσσερα τιμητικά βραβεία: Το Ειδικό Βραβείο Γυναίκες Ενάντια στον Κίνδυνο, το Βραβείο Editor’s Choice, που απονέμεται κάθε χρόνο από την ομάδα της Madame Figaro, τo Βραβείο Πρωτείο Ζωής εις Μνήμην Άντη Χατζηκωστή, το οποίο είναι αφιερωμένο στον εμπνευστή αυτού του θεσμού, και το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς.

Φέτος, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, η βραδιά είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων, που ανήλθαν στις €7.530, δόθηκαν στην κ. Τίνα Παύλου, η οποία βραβεύτηκε στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά και θα διαθέσει το χρηματικό ποσό στην Θεραπευτική Κοινότητα Αγία Σκέπη.

Οι βραβευμένες Γυναίκες της Χρονιάς 2021

Ηθοποιός – Ήβη Νικολαΐδου

Το βραβείο απένειμαν ο ηθοποιός Σοφοκλής Κασκαούνιας και η Επίτροπος Διοικήσεως και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Στυλιανού Λοττίδη.

Remedica Επιστήμονας/Ακαδημαϊκός – Δρ Μαρία Κολιού

Το βραβείο απένειμαν ο Δρ Μιχάλης Νεοπτολέμου, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Remedica, και η Χρυσή Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου.

Τιμητικό βραβείο Γυναίκες Ενάντια στον κίνδυνο – Γυναίκες μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και εθελόντριες της Πολιτικής Άμυνας

Το βραβείο απένειμε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και παρέλαβαν εκ μέρους των γυναικών πυροσβεστών η Μαρία Χειμώνα και εκ μέρους της Πολιτικής Άμυνας η εθελόντρια Χρυστάλλα Θεοδώρου.

Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice – Άντρη Ελευθερίου

Το βραβείο απένειμαν η Βαρβάρα Γεωργιάδου, Αρχισυντάκτρια Madame Figaro Κύπρου, και η Αναστασία Παπαδοπούλου, Πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή».

Δημιουργός– Χριστιάνα Αρτεμίου

Το βραβείο απένειμαν ο Αγάπιος Παπαϊωάννου, Marketing Manager της Estée Lauder Κύπρου, και η παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Τράπεζα Κύπρου Καινοτομία – Δρ Αναστασία Κωνσταντινίδου

Το βραβείο απένειμαν ο Χάρης Πουαγκαρέ, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου, και η Αναστασία Ανθούση, Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας.

Τιμητικό βραβείο Πρωτείο Ζωής Εις Μνήμην Άντη Χατζηκωστή – Ραφαέλα Μιλτιάδους

Το βραβείο απένειμαν η Έφη Παπαϊωάννου και ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

Fashion & Jewellery Designer – Ηρώ Κασκάνη

Το βραβείο απένειμαν η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Ανδρέας Δημητρόπουλος, δημοσιογράφος και παρουσιαστής Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ.

Dove Αθλήτρια – Μαρία Μάρκου

Το βραβείο απένειμαν ο Ηλίας Κατσουλάκος, General Μanager της Unilever Tseriotis, και η Μαρία Σελίπα.

ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά – Τίνα Παύλου

Το βραβείο απένειμαν ο Δημήτρης Αλετράρης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, και ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ.

Επαγγελματίας / Επιχειρηματίας – Αγγέλα Παναγιώτου

Το βραβείο απένειμαν η Γιώτα Δαμιανού, παρουσιάστρια Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, και ο Πρόδρομος Προδρόμου, Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Μουσικός – Ήβη Αδάμου

Το βραβείο απένειμαν η παρουσιάστρια Άντρη Καραντώνη και ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, Δήμαρχος Στροβόλου.

Τιμητικό Βραβείο Συνολικής Προσφοράς – Κατερίνα Καραϊσκάκη

Το βραβείο απένειμε ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής.

sigmalive.com