Μαμά για 1η φορά η Ιωάννα Τούνη: Ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος και δεν είπε κουβέντα για τον πατέρα του παιδιού

Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι είναι η Ιωάννα Τούνη, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

mama gia 1i fora i ioanna toyni anakoinose oti einai egkyos kai den eipe koyventa gia ton patera toy paidioy ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ

Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι είναι η Ιωάννα Τούνη, όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή Influencer με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γνωστοποίησε πως βρίσκεται στον τρίτο μήνα της κυήσεως, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που την ήθελαν το τελευταίο διάστημα να βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα.

Τον τελευταίο καιρό υπήρχαν φήμες που ήθελαν την γνωστή Influencer να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, κάτι που η ίδια δεν ήθελε να επιβεβαιώσει ακόμη. Ωστόσο το πρώτο κρίσιμο τρίμηνο πέρασε και η Ιωάννα Τούνη ένιωσε έτοιμη να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, το απόγευμα της Δευτέρας η επιχειρηματίας ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια φωτογραφία στην οποία κρατάει το θετικό τεστ της εγκυμοσύνης, χωρίς ωστόσο να αναφέρει κάτι για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

57 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ

Η μακροσκελής ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι! Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα! Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου!

Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά «έφυγε» από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: «μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!». Λίγες ημέρες μετά συνέβη ΑΥΤΟ! Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω… Ανυπομονώ! Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου…».

Mέχρι στιγμής, η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει αποσπάσει χιλιάδες σχόλια με τους φίλους και ακόλουθους της Ιωάννης Τούνη, να εύχονται τα καλύτερα σε εκείνη και τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, για το χαρμόσυνο νέο.

 

via: Enimerotiko