Μαρία Σολωμού:”Κοιμόμασταν χωρίς να κάνουμε σεξ”-Ο χωρισμός και ο…εκνευρισμός

dphsps MAΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ, ΜΑΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ, ΧΩΡΙΣΜΟΣ

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Late Night και πιο ειλικρινής από ποτέ μίλησε για χωρισμό και …σεξ.

Η γνωστή εκκεντρική ηθοποιός, σχολίασε το σκηνικό χωρισμού με τον Μάριο Αθανασίου και την απουσία σεξ στη ζωή τους αλλά και για το επόμενο (μετέωρο) βήμα με τον Πάνο Μουζουράκη και τις φήμες που τους θέλουν να βαδίζουν σε διαφορετικά μονοπάτια. Συγκεκριμένα δήλωσε

«Δεν το καταλάβαμε εκείνο το βράδυ ότι δεν ταιριάζαμε, το κατάλαβα εγώ στην πορεία και ο Μάριος βέβαια σαφέστατα, μας πήρε περίπου ένα χρόνο. Δεν σφαζόμασταν καθόλου, αλλά ήμασταν πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Ήταν αναμενόμενος ο χωρισμός, ερχόταν σιγά-σιγά, φαινόταν.

σολωμου

Το τελευταίο διάστημα μέναμε μαζί, παρόλο που το είχαμε πάρει απόφαση, κοιμόμασταν μαζί, χωρίς σεξ, όπου είναι βασικό.Εμείς είχαμε μια ερωτική σχέση κι ένα παιδί, μέναμε μαζί, άρχισε να μας τελειώνει, το καταλάβαμε.

Και κάποια στιγμή, όταν μετακομίσαμε και πήραμε σπίτι, μου είπε μια μέρα: “έχω τώρα ένα επαγγελματικό ταξίδι και λέω να μην ξαναέρθω”. Είπα “ωραίος, εντάξει”. Δηλαδή, το περίμενα. Απλά η μοναδική κουβέντα που κάναμε ήταν “τι κάνουμε με τον Αλέξανδρο”»

Όσο για τις σχέσεις της με τον Πάνο Μουζουράκη και τις φήμες χωρισμού λόγω μετακόμισης του τραγουδιστή στην Αμερική, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Ναι, είμαστε μαζί. Σε ένα μήνα κλείνουμε οκτώ χρόνια. 100.000 κρίσεις, όχι μία και δύο. Αλλά γιατί δεν συμπίπτουν οι κρίσεις μας με τους ανθρώπους που τις γράφουν; Θυμώνω με αυτό. Αυτή η παραφιλολογία ξεκίνησε από λάθος βάση όλη και χτίστηκε ένα βουνό γύρω από αυτό. Εμείς δεν είπαμε κουβέντα και χτιζόταν όλο αυτό και αυτό με τσαντίζει.

σολωμου

Ο Πάνος θα φύγει τον Φεβρουάριο και προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά από πέρυσι. Μου είπε να πάω μαζί του και είπα “όχι”, λόγω του παιδιού. Δεν μπορώ να προεξοφλήσω κάτι τώρα, δηλαδή, “θα χωρίσουμε”, “όχι, δεν θα χωρίσουμε”»

 

Πηγή