Μαρίνος Κόνσολος: Η πράξη αγάπης από την Κύπρο που τον συγκίνησε(ΦΩΤΟ)

jjn 0 ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΟΣ

Ο Μαρίνος Κόνσολος είναι ένας από τους πλέον αγαπητούς ηθοποιούς σε Ελλάδα και Κύπρο, που μέσα από την σειρά “Έλα στη θέση μου” μονοπωλεί το ενδιαφέρον καθημερινά.

Ο Μαρίνος είναι από τους ελάχιστους Κύπριους που έχουν κερδίσει το στοίχημα να ταξιδέψουν έξω από τα σύνορα του νησιού μας και να δουλέψουν σε ακριβές ελληνικές παραγωγές. Ο ίδιος αναρριχήθηκε γρήγορα στις προτιμήσεις του κοινού ως τα πιο hot νέα ονόματα στον χώρο της υποκριτικής.

μαρινος

Ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει πλέον μετακομίσει στην Ελλάδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και βρίσκεται μακρυά από την οικογένεια του, που τόσο πολύ αγαπά.

Μια μικρή πράξη αγάπης όμως, από το νησί μας ήταν αρκετή για να τον συγκινήσει και να τον κάνει μέσα από μια φωτογραφία να έρθει πιο κοντά στις μεγάλες αδυναμίες της ζωής του.

Ο γοητευτικός ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μέσα από ένα story, μια φωτογραφία που δείχνει τα ανηψάκια του Ευριπίδη και Αικατερίνη να κάθονται και να παρακολουθούν τη σειρά που πρωταγωνιστεί ο θείος τους. Τα δυο μικρά “Κονσολάκια” όπως τα ονομάζει κοιτούν απορροφημένα την τηλεόραση μέχρι να δουν τον Μαρίνο Κόνσολο να παίζει.

Δείτε την σχετική φωτογραφία που του έστειλαν και τον συγκίνησε

κονσολος

 

Πηγή