Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Οι γυναίκες με παρακαλάνε για 1 βράδυ μαζί μου. Κορίτσια αρραβωνιάστηκα, σταματήστε»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε πως δέχεται μηνύματα από γυναίκες, ξεκαθαρίζοντας πως είναι αρραβωνιασμένος.

Copy of Main Image x2 14 ΙΛΑΕΙΡΑ ΖΗΣΗ, Μαυρίκιος Μαυρικίου

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε πως δέχεται μηνύματα από γυναίκες, ξεκαθαρίζοντας πως είναι αρραβωνιασμένος.

Συγκεκριμένα ο θεατρικός παραγωγός μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ αναφέρθηκε στον αρραβώνα του με την Ιλάειρα Ζήση και έδωσε τη δική του απάντησε σε όσους αναφέρουν πως η σχέση τους δεν είναι «αληθινή».

«Αυτό που βλέπει ο κόσμος είναι πιο αληθινό και από το Ευαγγέλιο. Ότι τι; Η Ιλάειρα γοητεύτηκε από τα χρήματά μου; Η οικογένειά της είναι μια χαρά, όλον τον αρραβώνα οι γονείς της τον έκαναν. Ή εγώ που άκουσα ότι «βρήκε τώρα το κοριτσάκι…»;» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Μαυρίκιος Μαυρικίου

Τι απαντά στα μηνύματα που λαμβάνει από άλλες γυναίκες

«Όλα αυτά τα χρόνια η ζωή μου περιστοιχιζόταν από κοριτσάκια που ήθελαν να είναι μαζί μου. Εγώ δεν ήθελα! Και ειδικά τώρα που αποκαλύφθηκε η σχέση μας, και έφυγαν κάποια σύννεφα του στυλ ”μήπως ο Μαυρίκιος δεν μπορεί να είναι με γυναίκες;”, ξέρεις πόσες μου στέλνουν μηνύματα κάθε μέρα; Κορίτσια, αρραβωνιάστηκα, σταματήστε!» δήλωσε στη συνέχεια.

Τέλος, ερωτηθείς ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για το τι μηνύματα λαμβάνει, απάντησε: «”Aχ, δεν το πιστεύω ότι βγήκαμε τότε και δεν έγινε κάτι!” ή ”Θέλω πολύ να κάνω κάτι μαζί σου γιατί αν έχεις τέτοιο πάθος όταν τραγουδάς, φαντάζομαι πόσο παθιασμένος θα είσαι όταν κάνεις έρωτα”. Τέτοια πράγματα. Εγώ θα πω ότι πραγματικά η Ιλάειρα ήταν εκείνη που μου το έβγαλε αυτό, καμία άλλη γυναίκα δεν μπόρεσε όλα αυτά τα χρόνια. Και ελπίζω να φανώ αντάξιός της».