Ο Dave Chappelle ήρθε στα χέρια με θεατή που έβλεπε το show του

Ένας άντρας έτρεξε καταπάνω του, τον έριξε στο έδαφος και προσπάθησε να τον τραυματίσει.

6272899f22ddd

Σωματική χειροδικία από έναν θυμωμένο θεατή που έβλεπε το show του δέχθηκε ο πασίγνωστος μαύρος κωμικός Dave Chappelle. Ο 47χρονος κωμικός δέχτηκε την επίθεση όταν ένας άντρας ανέβηκε τρεχάτος στη σκηνή, έτρεξε καταπάνω του και του έβαλε τρικλοποδιά με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να πέφτουν μαζί στο έδαφος.

Το περιστατικό έγινε στο πλαίσιο του φεστιβάλ κωμωδίας «Netflix is a Joke» που γίνεται στο Los Angeles. Σύμφωνα με το tweet του μουσικού Ε5quire που ήταν στο event και είδε με τα μάτια του το περισατικό όλα έγιναν προς το τέλος του show του Chappelle όταν ο κωμικός έκανε το συνηθισμένο, τελευταίο του σχόλιο και κάλεσε στη σκηνή τους κωμικούς για να χειροκροτηθούν από το κοινό.

«Ξαφνικά, ένας άσχετος τύπος που καθόταν μπροστά μπροστά, ανέβηκε στη σκηνή και έτρεξε προς το μέρος του. Έβαλε τρικλοποδιά στον Dave, έπεσαν, ήρθαν στα χέρια και τότε όλοι στη σκηνή έτρεξαν να βοηθήσουν, συμπεριλαμβανομένης και της ασφάλειας του κωμικού», είπε ο μουσικός.

Ο Chappelle φέρεται να συνέχισε το πρόγραμμα κανονικά δηλώνονωτας ότι είναι καλά και ευχαριστώντας επί σκηνής τον συνάδελφό του, Jamie Foxx, που έτρεξε για να τον βοηθήσει. Βίντεο πάντως που κυκλοφόρησαν στη συνέχεια δείχνουν τον άνθρωπο που του επιτέθηκε να απομακρύνεται με ένα φορείο και να μπαίνει σε ασθενοφόρο, αφού δέχτηκε σωματική βία από τουλάχιστον 10 ανθρώπους.

Σύμφωνα με άλλα tweets που έγιναν viral, ο άνθρωπος που επιτέθηκε στον Chapelle δέχτηκε τελικά πολύ μεγαλύτερη σωματική βία/ Ο Dave Chappelle είναι πασίγνωστος μαύρος κωμικός, που για δεκαετίες έχει γίνει το σύμβολο της υπεράσπισης τη μαύρης κοινότητας. Όταν όμως το 2019, συνεργάστηκε με το Netflix, παρουσιάζοντας το show “Sticks & Stones”, άρχισε να δέχεται έντονες επικρίσεις για τα τρανσφοβικά του σχόλια.

Πολύ πρόσφατα μάλιστα, ο κωμικός είχε προκαλέσει κύματα οργής από την τρανς κοινότητα και είχε γίνει διαδήλωση μπροστά από τα κεντρικά γραφεία του Netflix στο Los Angeles για τα προσβλητικά αστεία του. Σύμφωνα με δηλώσεις του CEO του Netflix, Ted Sarandos η πολυφωνία στη σάτιρα εντός της πλατφόρμας πρέπει να γίνεται αποδεκτή.

in.gr