Ο Κέβιν Σπέισι παραδέχεται ότι είναι ομοφυλόφιλος και ζητά συγγνώμη

capture 7 ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΠ, ΚΕΒΙΝ ΣΠΕΙΣΙ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ

Ο οσκαρικός ηθοποιός Κέβιν Σπέισι παραδέχθηκε δημόσια με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως είναι ομοφυλόφιλος.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Όλα ξεκίνησαν, με αφορμή την αποκάλυψη του γνωστού ηθοποιού Άντονι Ραπ πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης όταν ήταν 14 ετών από τον Κέβιν Σπέισι.  Ο Ραπ σε συνέντευξή του εξαπέλυσε κατηγορίες εναντίον του πρωταγωνιστή του House of Cards, λέγοντας με κάθε λεπτομέρεια πως ο ηθοποιός του επιτέθηκε σεξουαλικά το 1986.

Ο Κέβιν Σπέισι  θέλοντας να απαντήσει και να δώσει τέλος στην συζήτηση δημοσίευσε την εξής ανάρτηση:

«Έχω πολύ μεγάλη εκτίμηση και θαυμασμό στον Άντονι Ραπ ως ηθοποιός. Είμαι εντελώς τρομοκρατημένος  με αυτή την ιστορία. Ειλικρινά δεν θυμάμαι την συνάντηση, καθώς πρέπει να έχουν περάσει περίπου 30 χρόνια. Ωστόσο αν συμπεριφέρθηκα έτσι όπως περιέγραψε, ζητώ μία ειλικρινής συγνώμη για την απαράδεκτη- ανάρμοστη συμπεριφορά μου, η οποία ήταν αποτέλεσμα μέθης. Επίσης λυπάμαι για όλα αυτά τα συναισθήματα πως όπως ανέφερε κουβαλά όλα αυτά τα χρόνια

Αυτή η ιστορία μου δίνει κουράγιο για να μιλήσω και για άλλα πράγματα σχετικά με την ζωή μου. Γνωρίζω πως έχουν ειπωθεί πολλές ιστορίες εκεί έξω για μένα, μερικές από τις οποίες έχουν «πυροδοτηθεί» από το γεγονός πως προστατεύω πολύ καλά την ιδιωτική μου ζωή. «Όπως γνωρίζουν οι πιο στενοί μου φίλοι, στην ζωή μου έχω πάει με άντρες και με γυναίκες. Είχα ερωτικές και ρομαντικές σχέσεις με άντρες στην ζωή μου και τώρα επέλεξα να ζω ως ομοφυλόφιλος άντρας. Θέλω να το αντιμετωπίσω αυτό ειλικρινά και ανοιχτά και αυτό ξεκινά με την εξέταση της ίδιας μου της συμπεριφοράς».

Η συνέντευξη που “άναψε τα αίματα” δόθηκε στο Buzzfeed News, στην οποία ο Άντονι Ραπ περιέγραψε λεπτομερώς όλα όσα έγιναν πριν 31 χρόνια.

Όπως είπε, ήταν ο μόνος ανήλικος στο εν λόγω πάρτι στο οποίο είχε προσκληθεί, η όλη ιστορία, και από τότε  δεν έχει μιλήσει ποτέ ξανά με τον Σπέισι.

ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΠ

Κάποια στιγμή ο 14χρονος τότε Ραπ βαρέθηκε και ανέβηκε σε ένα από τα υπνοδωμάτια, όπου τον πήρε ο ύπνος βλέποντας τηλεόραση.

Ο 26χρονος τότε Σπέισι μπήκε στο δωμάτιο…

«Τον είδα να στέκεται στην είσοδο του δωματίου και να με παρατηρεί. Η εντύπωσή μου ήταν τότε ότι ήταν μεθυσμένος. Αντί να μου μιλήσει, με σήκωσε όπως ο γαμπρός σηκώνει τη νύφη. Αρχικά δεν αντέδρασα γιατί προσπαθούσα να καταλάβω τι συμβαίνει. Και τότε ξάπλωσε από πάνω μου» είπε ο Ραπ.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να θυμηθεί για πόση ώρα ήταν από πάνω του ο δις- οσκαρικός ηθοποιός, αλλά θυμάται ότι μετά από λίγη ώρα κατάφερε να ξεφύγει.

«Δεν το έκανα απλά από παράπονο αλλά για να ρίξω φως σε δεκαετίες συμπεριφορών που έγιναν ανεκτές επειδή πολλοί άνθρωποι όπως εγώ μείναμε σιωπηλοί. Ελπίζω να μπορέσω να κάνω τη διαφορά τώρα» συμπλήρωσε ο Ραπ.

Όπως υποστηρίζει ο Ραπ, έκτοτε έχει μοιραστεί την ιστορία με αρκετούς φίλους και συγγενείς που τον ώθησαν να αποκαλύψει κι αυτός τις εμπειρίες του, με αφορμή το περιστατικό με τον Γουάινσταϊν.

Ο ίδιος με tweets που μοιράστηκε λέει πως το έκανε για να στηρίξει τις γυναίκες και τους άνδρες που μέχρι σήμερα έχουν μιλήσει για τις δικές τους εμπειρίες, ελπίζοντας πως θα κάνουν μαζί την διαφορά, προσθέτοντας πως ότι είχε να πει για την εμπειρία του, το έκανε στην εν λόγω συνέντευξη και πως πλέον δεν έχει κάτι άλλο να προσθέσει.

 

Πηγή: AlphaNews.live