Ορέστης Τζιόβας: Αποκάλυψε πως αντιδρά ο κόσμος όταν τον βλέπει να σερβίρει

«Είναι άδικο και άσχημο να μην μπορεί κάποιος να βιοποριστεί από την δουλειά του»

ziovas αποκαλυψη, Ηθοποιός, Ορέστης Τζιόβας, συνέντευξη

Αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες, τη δεύτερη δουλειά του ως σερβιτόρος και έκανε αυστηρή κριτική στα ριάλιτι.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Ειδικά για τον καλλιτεχνικό χώρο που μας έκοψαν τελείως τα φτερά με ένα πενιχρό επίδομα. Ήταν πολύ δύσκολα οικονομικά.», είπε αρχικά για το πως βίωσε την περίοδο της καραντίνας και πρόσθεσε:

«Πολλές φορές έχω κάνει και κάτι άλλο παράλληλα με την υποκριτική. Έχει χρειαστεί να δουλέψω στην εστίαση, όταν υπήρχε ανάγκη».

«Με ενοχλεί να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή»
Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αποκάλυψε τις αντιδράσεις του κόσμου όταν τον βλέπουν στο μαγαζί. «Ο κόσμος που με βλέπει να σερβίρω εκπλήσσεται και το βρίσκω στενάχωρο. Είναι άδικο και άσχημο να μην μπορεί κάποιος να βιοποριστεί από την δουλειά του», σημείωσε σχετικά.

Όσο για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με τους δημοσιογράφους τόνισε: «Με ενοχλεί να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή γιατί παραλληλίζεται με τις αηδιαστικές εκπομπές όπως το Big Brother και το The Bachelor. Δεν θα έπρεπε να μας νοιάζει η προσωπική ζωή των ανθρώπων»

«Έχω βιώσει κακή συμπεριφορά στη δουλειά μου»
«Φυσικά και φλερτάρω μέσα από τα social media αλλά πρέπει να υπάρχει και μία αντίληψη», είπε.

Τέλος, έκανε ειδική μνεία στο κίνημα #metoo λέγοντας: «Ήταν αναπόφευκτο να συμβεί αυτό που έγινε μετά το #metoo. Υπάρχουν όμως πολλές άλλες δουλειές που οι άνθρωποι δεν έχουν βήμα και ακόμα δεν μπορούν να μιλήσουν και δεν ξέρω αν θα μπορέσουν ποτέ. Εγώ έχω βιώσει κακή συμπεριφορά στον εργασιακό μου χώρο».

in.gr