«Όταν ήρθε η μάνα του Γρηγορόπουλου αισθάνθηκα φρικτά! Ο ρόλος ήταν μιας μάνας που έχει χάσει το παιδί της» (vid)

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Άννας Παναγιωτοπούλου... Αυτό που αποκάλυψε η Άννα Παναγιωτοπούλου στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και την Ειρήνη Αρβανίτη, είναι ιδιαιτέρως συγκινητικό. Η δημοφιλής ηθοποιός

panagiotopoulou top story, Άννα Παναγιωτοπούλου

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Άννας Παναγιωτοπούλου…

Αυτό που αποκάλυψε η Άννα Παναγιωτοπούλου στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και την Ειρήνη Αρβανίτη, είναι ιδιαιτέρως συγκινητικό. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη βραδιά που ήρθε στο θέατρο όπου έπαιζε «Το μπουφάν της Χάρλεϋ»να την παρακολουθήσει η μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, για την ίδια την Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν κάτι «φρικτό», καθώς ο ρόλος είναι μιας μητέρας που έχει χάσει το παιδί της.

«Η μητέρα του Γρηγορόπουλου είχε έρθει και είχε δει «Το μπουφάν της Χάρλει». Είχε έρθει μαζί με μια δικηγόρου μου, γνωστή και την είχε φέρει. Είχα πει «μην την φέρεις». Μου λέει «Όχι, θέλει να έρθει να το σει». Εκεί αισθάνθηκα φρικτά. Φρικτά. Ξέροντας ότι είναι αυτή η γυναίκα κάτω. Αυτό ήταν πολύ άγριο πράγμα για μένα. Και φαντάζομαι για εκείνη, γιατί για εκείνη είχα γίνει χάλια, δεν είχα γίνει χάλια για άλλο λόγο. Ο ρόλος ήταν μιας μαμάς που έχει χάσει το παιδί της», δήλωσε η Άννα Παναγιωτοπούλου.

Πηγή