“Παράτησα τους άντρες για να κάνω σεξ με φαντάσματα” -“Αρραβωνιάστηκα πολυέλαιο”

kllkl ΠΟΛΥΕΛΑΙΟΣ, ΣΕΞ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑ

Απίστευτα και όμως αληθινά…

Ο έρωτας στο εξωτερικό έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και σε συγκεκριμένη περίπτωση και σε άλλη διάσταση.

Ο λόγος αρχικά για την Αμέστιθ Ρίαλμ, από το Μπρίστολ η οποία δήλωσε ότι δεν θέλει να ξαναέρθει σε σεξουαλική επαφή με άντρες και έχει έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο, γιατί είναι ερωτευμένη με φαντάσματα..

Η Αμέθιστ Ρίαλμ ισχυρίζεται πως έχει κάνει σεξ με 15 διαφορετικά φαντάσματα τα τελευταία 12 χρόνια και τονίζει πως είναι καλύτερα από τους άντρες στην κρεβατοκάμαρα.

paraxeno

Η 27χρονη εμφανίστηκε στην εκπομπή This Morning και μίλησε για τις εμπειρίες της.

Η Ρίαλμ, που είναι «σύμβουλος πνευματικής καθοδήγησης», δηλώνει πως όλα άρχισαν όταν εκείνη  και ο αρραβωνιαστικός της μετακόμισαν σε ένα νέο σπίτι, όπου και διαπίστωσε την ύπαρξη μιας οντότητας.

«Ξεκίνησε σαν ενέργεια και στη συνέχεια μετατράπηκε σε κάτι σωματικό. Ενιωσα πίεση στους μηρούς μου και μια αναπνοή στον λαιμό μου. Πάντα ένιωθα ασφαλής. Εχω κάνει σεξ με φάντασμα», ανέφερε, όπως μεταδίδει ο Independent.

Η Ρίαλμ λέει πως είχε σχέση με φάντασμα για τρία χρόνια, όταν και την έπιασε σε «δράση» ο σύντροφός της. Από τότε βρέθηκε και με άλλα φαντάσματα.

Η ερευνήτρια φαντασμάτων Αλεξάντρα Χόλζερ σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Ρίαλμ εμφανίζεται σκεπτική.

«Οι άνθρωποι που αναφέρουν πως έχουν σεξουαλική επαφή με φαντάσματα αισθάνονται πίεση, ωστόσο, τα φαντάσματα δεν έχουν ζεστασιά. Οταν βρίσκονται σε ένα δωμάτιο, δημιουργούν ένα κρύο περιβάλλον», ισχυρίζεται.

 

polyelaiow

Και τα παράξενα σεξουαλικά φαινόμενα δεν σταματούν εκεί…

Μια άλλη κυρία η Αμάντα είναι ερωτευμένη και αρραβωνιασμένη με πολυέλαιο. Τον «γνώρισε» πριν 12 μήνες στο eBay και όπως λέει η ίδια ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά» καθώς δεν άργησε να επισημοποιηθεί η σχέση τους.

Ο πολυέλαιος κοστίζει 400 λίρες και συχνά η Αμάντα τον φιλά και τον αγκαλιάζει ασταμάτητα, δείχνοντας έτσι την αγάπη της στον αρραβωνιαστικό της.

khropigio

Βέβαια, σύμφωνα με την Daily Mail, η Αμάντα δεν του είναι απολύτως πιστή, καθώς τα βράδια η ίδια προτιμά να κοιμάται έχοντας στο πλάι της ένα κηροπήγιο με το όνομα Τζούελ.

Η συγκεκριμένη πάθηση έγκειται στην ασθένεια Objectum Sexual.
 

 

Πηγή