Ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της Αριστοτέλους; (pic)

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους σε λίγες μέρες θα αποχωρήσει από την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα.» Η αγαπημένη παρουσιάστρια διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει να γεννήσει από μέρα

aristotelous 18 1 top story, αποχώρηση, ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΕΚΠΟΜΠΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Η αγαπημένη παρουσιάστρια διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει να γεννήσει από μέρα σε μέρα. Συγκεκριμένα η Χριστιάνα Αριστοτέλους θα αποχωρήσει από την εκπομπή την ερχόμενη Τετάρτη , 24 Απριλίου.

Όπως είναι αναμενόμενο λοιπόν κάποιος θα πρέπει να την αντικαταστήσει ενώ η παρουσιάστρια θα φροντίζει το παιδάκι της.

Μετά από αρκετά ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι τελικά η παραγωγή κατέληξε στο όνομα της Κατερίνας Αγαπητού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η αρχική ιδέα ήταν αυτή που επικράτησε την προηγούμενη χρονιά όταν η Χριστιάνα Αριστοτέλους απουσίαζε από την εκπομπή όπου είδαμε αρκετά ονόματα της τηλεόρασης να παρουσιάζουν την εκπομπή με την σειρά, όπως ο Λούης Πατσαλίδης, η Χριστιάνα Αρτεμίου και η Βασιλική Χατζηαδάμου.

Ωστόσο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων , στάθηκε σχεδόν αδύνατο να υλοποιηθεί αυτό το σενάριο, έτσι η παραγωγή και το κανάλι κατέληξαν στην Κατερίνα Αγαπητού η οποία πέρασε και αυτή από την καρέκλα της παρουσιάστριας , μαζί με τους πιο πάνω, όταν η Χριστιάνα Αριστοτέλους γέννησε την μικρή Μελίνα.

50621 agapitoualpha0 top story, αποχώρηση, ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΕΚΠΟΜΠΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ katerina agapitou ekpompi top story, αποχώρηση, ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΕΚΠΟΜΠΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Πηγή