Σοκάρουν οι μαρτυρίες από το άγριο ξύλο με τον Snik – «Ανήλικος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι»

Τι αποκάλυψαν αυτόπτες μάρτυρες που ήταν μπροστά στον άγριο καυγά

snik ksylo again 1 1024x575 1

Επεισόδιο με άγριο καυγά σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε γνωστό παραλιακό κλαμπ της Κατερίνης κατά τη διάρκεια εμφάνισης του Snik.

Ειδικότερα, τα αίματα άναψαν ανάμεσα στη παρέα του τράπερ και κάποιους πελάτες που διασκέδαζαν σε διπλανό τραπέζι. Ο Snik πήδηξε από τη σκηνή προς το κοινό και η κατάσταση ξέφυγε αμέσως.

Το μαγαζί μετατράπηκε σε ρινγκ, με τις αντιμαχόμενες πλευρές να είναι χωρισμένες σε δύο «στρατόπεδα». Η μία ήταν του Snik και η άλλη της παρέας των πελατών. Έξι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Πώς ξεκίνησε το επεισόδιο

«Το περιστατικό έγινε γύρω στις 4.30. Όλα αυτά έγιναν μέσα σε 5 λεπτά κι έχουν βγει πολλά σενάρια ή ότι του είχαν πετάξει παγάκι ή ότι κάποιος του είπε να τραγουδήσει τραγούδι του Light κι ένας μπράβος του Snik έφτυσε στα μούτρα αυτό το άτομο. Μετά αυτός πέταξε μπουκάλι στο κεφάλι του μπράβου και έτσι κατέβηκε ο Snik και οι μπράβοι του κι άρχισαν να παίζουν μπουνιές» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας στο OPEN.

«Εγώ αυτό που είδα ήταν ότι όντως να φεύγει κάτι προς τη σκηνή, κατέβηκε ο Snik πρώτα κι άρχισε να παίζει κλωτσιές και μπουνιές με μία παρέα παιδιών γύρω στα 18-20 το πολύ. Μετά άρχισαν να φεύγουν καρέκλες από το πουθενά, κυρίως από την ομάδα του Snik. Ιδιαίτερα, ένας που βρισκόταν πάνω στη σκηνή έπαιρνε από τα τραπέζια μας τα μπουκάλια μας και τα πετούσε ανεξέλεγκτα προς το κοινό. Μία κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι της. Ένας άλλος ήταν έξω λιπόθυμος».

«Το σκηνικό συνεχίστηκε έξω, από όσα έμαθα. Έψαχναν για ένα ανήλικο 15-16 που είχε μία τρύπα στο κεφάλι από το μπουκάλι».

@siscos_

How it was started #fy #mpesfy #mpesfypgamw #μπεςφοργιουγαμω #snik #viral #trap

♬ πρωτότυπος ήχος – Εμμανουηλ Σισκος Γολ