Τανιμανίδης – Μαυρίδης : Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δε μιλάνε

tanimanidis 682x384 World Party, ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΝΤΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης είναι ένα δίδυμο που αγαπήθηκε απίστευτα από το κοινό, με τους δύο φίλους να μας ταξιδεύουν κυριολεκτικά και μεταφορικά σε ολόκληρο τον κόσμο, με το World Party που έκαναν. Ωστόσο, αν και η εκπομπή αγαπήθηκε πάρα πολύ και είχε απίστευτη επιτυχία, ωστόσο έιχε ένα άδοξο τέλος. 

Οι δύο άλλοτε κολλητοί φίλοι, σύμφωνα με τις φήμες δεν μιλάνε πια μετά τη λήξη της εκπομπής και τα δημοσιεύματα για τους λόγους που τους οδήγησαν στο σημείο αυτό δίνουν και παίρνουν. .

Ωστόσο, ο συνεργάτης τους, Γιώργος Λέντζας, έδωσε τη δική του εξήγηση για το γιατί σταμάτησε αυτή η εκπομπή μιλώντας στο Down Town. Και εκεί κρύβεται, από ότι καταλάβουμε και η αιτία που τίποτα πια δεν είναι το ίδιο ανάμεσα στην παρέα του World Party.

 

“Εμείς καταλάβαμε ότι ο Γιώργος δεν ήθελε να συνεχίσει.

Αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο λάθος που έγινε γιατί, πριν ξεκινήσει η τελευταία χρονιά, είχαμε πει όλοι ότι είχαμε κουραστεί. Είπαμε ότι από τη στιγμή που είχαμε περάσει πολύ δύσκολα τα προηγούμενα χρόνια και δεν ήταν καλά πληρωμένα, αυτή θα ήταν η τελευταία χρονιά. Ήταν μια κοινή απόφαση.

Θεωρείς ότι το φορτώθηκε πάνω του ο Μαυρίδης;

Ναι, ο Γιώργος το φορτώθηκε πάνω του, βλακωδώς κατά τη γνώμη μου, με την περιβόητη συνέντευξη που σου έδωσε μεσούσης της χρονιάς ότι η εκπομπή σταματάει. Κάναμε και οι υπόλοιποι επικοινωνιακά λάθη. Πήγαμε να το τρολάρουμε λίγο και προφανώς ο κόσμος κατάλαβε ότι όντως υπάρχει θέμα. Καμία σχέση. Ήταν μία κοινή απόφαση και των τεσσάρων μας.

Τι πήγε στραβά στην πορεία της εκπομπής μεταξύ σας;

Τίποτα. Ξεκινάς μια εκπομπή με έναν κοινό στόχο και είσαι μια γροθιά. Σταδιακά, στα τέσσερα χρόνια που περνάνε βγαίνουν δυστροπίες του καθενός, βγαίνει μια άλλη προσέγγιση. Είχαμε αρχίσει να έχουμε και αισθητικές διαφορές και διαφωνίες.”

 

 

Πηγή