Τούνη – Εγκυμοσύνη: «Πικράθηκα, έγραφαν ποιανού είναι το παιδί»

«Νομίζω ότι είναι περιττό για μία κοπέλα που είναι σε σχέση καιρό με ένα αγόρι και το δείχνουν στα social, να πουν “ποιανού είναι το παιδί”»

BDB8603D A73D 4FFE 8CBB C6EB2E70B6D9

Η Ιωάννα Τούνη σε τηλεοπτική της συνέντευξη αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και στα άσχημα σχόλια που δέχεται μέσω Instagram. Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, η instagrammer σχολίασε την πικρία της, όταν οι ακόλουθοί της αναρωτιόντουσαν ποιανού είναι το παιδί που εγκυμονεί, μιας και δεν είχε κάνει ταγκ τον πατέρα στη δημοσίευση, με την οποία ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός

Όσον αφορά στο πλήθος σχολίων που δέχτηκε για τον πατέρα του παιδιού της, η ίδια απάντησε: «Μου φαίνεται αστείο. Νομίζω ότι είναι περιττό για μία κοπέλα που είναι σε σχέση καιρό με ένα αγόρι και το δείχνουν στα social, να πουν “ποιανού είναι το παιδί”. Έπρεπε να κάνω μεγάλο ταγκ στη φωτογραφία Δημήτρης Αλεξάνδρου; Ο κόσμος πολλές φορές ψάχνει να βρει πράγματα να πει, γιατί του φταίει η μίζερη καθημερινότητά του και ψάχνει πράγματα να πει. Η τάση “οι έξυπνοι του πληκτρολογίου” είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει πολύ σήμερα».

Μιλώντας για τους κακοπροαίρετους τους διαδικτύου, η Ιωάννα Τούνη τόνισε: «Πολύ σπάνια θα μπω στη διαδικασία να κάνω μπλοκ γιατί βαριέμαι. Αν ήταν να τους κάνω όλους μπλοκ δεν θα είχα να κάνω κάτι άλλο μέσα στη μέρα μου. Επίσης οι haters ανεβάζουν το engagement στα social media, οπότε ας υπάρχουν και αυτοί».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε πρόσφατη συνέντευξη του στο «Χαμογέλα και πάλι» έκανε και μια αποκάλυψη αναφορικά στον γάμο του με την Ιωάννα Τούνη. «Η Ιωάννα είναι στον 5ο μήνα, φουσκώνουμε. Θα δούμε που θα μείνουμε. Το πιο σημαντικό είναι τον πρώτο καιρό που θα έρθει το παιδάκι, να είμαστε μαζί. Ό,τι απόφαση πάρουμε εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να ακολουθήσει ο ένας τον άλλον. Γάμος προφανώς θα γίνει. Αλλά όχι τώρα. Γιατί θα ήθελε και η Ιωάννα και εγώ να περάσουμε καλά».

«Η εγκυμοσύνη της δεν είναι πολύ καλή. Είχε πολλούς εμετούς, ακόμη και τώρα. Ταλαιπωρείται σε αυτό το κομμάτι. Δε μπορεί να φάει, δε μπορεί να το ευχαριστηθεί. Σε επηρεάζει πολύ αυτό το κομμάτι. Δόξα τω Θεώ δεν έχουμε κάποιο θέμα υγείας και όταν έρθει το μωράκι στα χέρια μας, δε θα το θυμόμαστε καν» σχολίασε.

Πηγή: protothema.gr