Βάνα Μπάρμπα: Σοκάρει με την γυναίκα που έχει εμμονή μαζί της – ‘”Ερχεται κάτω από το σπίτι και χτυπάει τα κουδούνια” [βίντεο]

"Είναι επικίνδυνο πια. Αρχίζω και ανησυχώ πλέον"

bana ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ

“Είναι επικίνδυνο πια. Αρχίζω και ανησυχώ πλέον”

Μια απίστευτη κατάσταση βιώνει η Βάνα Μπάρμπα και η οικογένειά της τα τελευταία χρόνια, καθώς μια γυναίκα την πολιορκεί διαρκώς.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός σε χθεσινή της συνέντευξη στην εκπομπή “Το πρωινό”,  της χτυπάει το κουδούνι στο σπίτι, της στέλνει δεκάδες μηνύματα στο κινητό, πίνει κάτω από το σπίτι της και κατά καιρούς της στέλνει και λουλούδια.

Η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε τα εξής: “Είναι μια γυναίκα, η οποία έρχεται κάτω από το σπίτι και χτυπάει τα κουδούνια εδώ και τρία χρόνια. Έχω βρει το όνομά της, έχω κάνει μήνυση… Έφτασε στο σημείο χθες, να λείπω εγώ, να χτυπάει το κουδούνι και να είναι το παιδί στο σπίτι, να μου στέλνει μήνυμα το οποίο λέει: Δεν με ενδιαφέρει αν πας πάλι στην αστυνομία, εγώ θα έρθω και θα μείνω δίπλα σου. Να ξέρεις ότι θα ξαναχτυπήσω το κουδούνι και όλοι εσείς και οι δικοί σου που με κράζετε στα social media, να ξέρεις ότι εγώ δεν μασάω.

Χτυπάει το κουδούνι να της ανοίξω την πόρτα, μου στέλνει λουλούδια. Έχει εμμονή. Είναι επικίνδυνο πια. Αρχίζω και ανησυχώ πλέον. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω αν ξαναέρθει κάτω από το σπίτι μου. Είχε έρθει μια φορά κάτω από το σπίτι με ένα μπουκάλι και έπινε. Χιλιάδες τηλέφωνα. Έρχεται από τον Πειραιά με ένα παπάκι τη νύχτα. Είναι γύρω στα 40. Μπορεί να έχω 130 κλήσεις την ημέρα”. Δείτε το βίντεο πιο κάτω: [16:45]