Βανδή: Ανέβασε στη σκηνή την κόρη της και τραγούδησαν το «Αντικριστά» (BINTEO)

Δείτε το βίντεο με το ντουέτο μαμάς - κόρης

B52F997D F68D 4A58 94C6 DC8AE346D4C6

Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους, ένωσαν χθες βράδυ τις δυνάμεις τους στο Κατράκειο θέατρο στη Νίκαια και χάρισαν μοναδικές στιγμές στους θεατές που είχαν την τύχη να τους δουν από κοντά.

Οι δύο καλλιτέχνες που έχουν χαράξει τη δική τους σημαντική πορεία στην ελληνική μουσική, συναντώνται για πρώτη φορά επί σκηνής και θα ταξιδέψουν μουσικά στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η Δέσποινα Βανδή, λαμπερή και απαστράπτουσα καταχειροκροτήθηκε για τις ερμηνείες της. Η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε στο πλευρό της τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Η κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη ήταν εκεί και η μητέρα της την ανέβασε στη σκηνή όπου μαζί ερμήνευσαν το τραγούδι «Αντικριστά» που έχει ερμηνεύσει η Γλυκερία και ο Κώστας Μακεδόνας.

Η Δέσποινα Βανδή έκανε εισαγωγή όταν ανέβασε στη σκηνή την κόρη της για να της δώσει θάρρος να τραγουδήσει. Μάλιστα ο Γιώργος Θεοφάνους την ρώτησε αν είναι έτοιμη να τραγουδήσει με τη Μελίνα να απαντά πως είναι.

Δείτε το βίντεο με το ντουέτο μαμάς – κόρης:

Στο πλευρό της ο Βασίλης Μπισμπίκης

Από δίπλα της δεν μπορούσε να λείπει ο σύντροφός της Βασίλης Μπισμπίκης. Στη φωτογραφία που ανέβασε η τραγουδίστρια ήταν μαζί τους και ο «κουμπάρος» του Μανώλης Κονταρός.
56A61F48 F17D 4E9A 8171 0C6BE1EEB860

Πηγή: Πρώτο Θέμα