Βρέθηκε στην συναυλία του Ρέμου στην Λεμεσό ο Leonardo DiCaprio;

To Σάββατο 11 Ιουνίου ο Αντώνης Ρέμος και οι Gipsy Kings έδωσαν μια μεγάλη συναυλία αποθεώνοντας το opening weekend του Nammos Limassol

b b leo2

To Σάββατο 11 Ιουνίου ο Αντώνης Ρέμος και οι Gipsy Kings έδωσαν μια μεγάλη συναυλία αποθεώνοντας το opening weekend του Nammos Limassol, υποδεχόμενοι προσωπικότητες από Κύπρο και εξωτερικό. Ρυθμοί από κλασικά και αγαπημένα τραγούδια, υπέροχες ερμηνείες και η γαστρονομική υπογραφή του Nammos άλλαξαν για πάντα την καλοκαιρινή ζωή στην Κύπρο και όλη τη Μεσόγειο, ενώ προετοίμασαν το έδαφος για περισσότερα μουσικά happenings και εκπλήξεις αυτό το καλοκαίρι.

Το opening του μαγαζιού στην Λεμεσό συζητήθηκε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους με την ομάδα της παρουσιάστριας να αποκαλύπτει ότι πέρα από τα αδέλφια Αντετοκούνμπο που βρέθηκαν εκεί, ένα ακόμη πολύ μεγάλο όνομα έδωσε “το παρών” του.

Ο λόγος για τον Leonardo DiCaprio, ο οποίος σύμφωνα με γνωστό του δημοσιογράφου Χάρη Παπαθεοχάρους που ήταν επίσης εκεί, βρέθηκε στο event. Η είδηση ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί, ούτε και έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες που να αποδεικνύουν την παρουσία του Χολιγουντιανού ηθοποιού στην Λεμεσό.

must.com.cy