Lifestyle

Εξώδικο Μαζωνάκη: Ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς σου και να σε βλέπουν μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης

Ο Γιώργος Μαζωνάκης δίνει συνέχεια στη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του και επί χρόνια συνεργάτιδά του, Βάσω Μαζωνάκη.

Με ανακοίνωση του δικηγόρου του, ο Γιώργος Μαζωνάκης φαίνεται ότι σκοπεύει να προχωρήσει σε αγωγή κατά «κοντινών του προσώπων» με φόντο τη διαχείριση της περιουσίας του και του καλλιτεχνικού του έργου.

Η ανακοίνωση για το εξώδικο

«Προκειμένου να επιλυθεί αποτελεσματικά η διαφορά που έχει ανακύψει με την εταιρεία διαχείρισης του καλλιτεχνικού μου έργου, υποχρεώθηκα σήμερα να επιδώσω εξώδικη πρόσκληση τάσσοντας προθεσμία για την παράδοση όλων των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας μου από την απελθούσα Διοίκηση. Εάν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία αυτή, προτίθεμαι να εγείρω ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων αγωγή λογοδοσίας ώστε να καταστεί εφικτός ο έλεγχος της διαχείρισης των εταιρικών υποθέσεων» γράφει η ανακοίνωση.

Στο υστερόγραφο, αφήνει αιχμές για τα κοντινά του άτομα που τον εκμεταλλεύτηκαν.

«Η υπόθεση με θίγει σοβαρά οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά. Είναι ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς σου ανθρώπους και να ανακαλύπτεις ότι μόνο έτσι δεν σε είδαν παρά μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης» αναφέρεται.

Η Βάσω Μαζωνάκη ήταν επί χρόνια άτυπα η μάνατζερ του τραγουδιστή και ήταν ένα από τα πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του. Παρόλα αυτά, Γιώργος και Βάσω Μαζωνάκη είναι πλέον πρωταγωνιστές σε μια σκληρή απ’ ό,τι φαίνεται δικαστική αντιπαράθεση. Τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο τραγουδιστής εναντίον της, μέσω του δικηγόρου του Θεόδωρου Μαντά, ήταν μόνο η αρχή σε μια πολυσύνθετη υπόθεση οικονομικής αντιδικίας ανάμεσα σε δύο άλλοτε πολύ αγαπημένα αδέρφια.

Η αντιδικία ανάμεσα στα αδέρφια διέρρευσε στα media τον Μάιο και ο δικηγόρος του Γιώργου Μαζωνάκη είχε κάνει λόγο για «μείζονα αντιδικία» με την αδερφή του, η οποία δεν κατονομάζεται, για «στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής».

Η αρχή της διαμάχης

Η λιτή ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο του Θεόδωρου Μαντά τον Μάιο, αρχικά περιέπλεξε την κατάσταση αφού η «μείζων αντιδικία» του Γιώργου Μαζωνάκη, την οποία δημοσιοποίησε, σχετίζεται με «τη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής», χωρίς να αναφέρει το ποιος είναι ο αντίδικος. Ήταν βέβαια θέμα ελάχιστου χρόνου για όσους γνώριζαν τη διάρρηξη των σχέσεων ανάμεσα στα δύο αδέρφια να αντιληφθούν με ποια πήγε στα δικαστήρια ο Μαζωνάκης.

Ως το 2019-20 η Βάσω Μαζωνάκη ήταν κάτι σαν το alter ego του, η μάνατζερ και ο άνθρωπος που είχε τον έλεγχο των οικονομικών και περιουσιακών στοιχείων του καλλιτέχνη. Πρώτη φορά το 2014-15 ακούστηκαν κάποιες φήμες για τριγμούς στη σχέση τους, με αιτία και τότε τα οικονομικά του καλλιτέχνη, όμως πολύ σύντομα αυτό ξεπεράστηκε.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης φαίνεται πως είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στην αδελφή του, η οποία ήταν παρούσα στα μαγαζιά όπου εμφανιζόταν ο καλλιτέχνης, μέχρι και τη σεζόν του 2019. Από τη στιγμή, όμως, που ο δημοφιλής τραγουδιστής ξεκίνησε να εμφανίζεται στο «Κέντρο Αθηνών» το 2021, βάζοντας μια καθημερινή μέρα, την Πέμπτη, στο πρόγραμμά του -κάτι που είχε ποικιλοτρόπως σχολιαστεί τότε- η αδελφή του δεν ξαναφάνηκε και το management του, πέρασε σε άλλα χέρια.

Ροη Ειδησεων

Λάρνακα: Επιβάτης χτύπησε οδηγό λεωφορείου επειδή δεν σταμάτησε

Αυθόρμητη απεργία πραγματοποιούν από τις 12 το μεσημέρι οι οδηγοί της εταιρείας Cyprus Public Transport…

26 Ιουνίου, 2024

Το «χαμηλό πέρασμα» του αεροπλάνου της Μπέρμποκ από το αεροδρόμιο της Λάρνακας και η εξήγησή του

Το αεροπλάνο που μετέφερε εχθές τη Γερμανίδα ΥΠΕΞ Αναλένα Μπέρμποκ από τον Ισραήλ στον Λίβανο…

26 Ιουνίου, 2024

Διαμαρτυρία ΔΕΟΚ για ωρομίσθιους έξω από το Υπουργείο Οικονομικών

Σε διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Οικονομικών καλεί η ΔΕΟΚ την Πέμπτη 27 Ιουνίου στις…

26 Ιουνίου, 2024

Απεργούν για 48 ώρες οι κυβερνητικοί γιατροί την ερχόμενη εβδομάδα

Σε 48ωρη απεργία στις 2 και 3 Ιουλίου προχωρούν οι γιατροί του δημοσίου ύστερα από…

26 Ιουνίου, 2024

Αγία Νάπα: Τροχαίο με τέσσερα άτομα σε τετράτροχη – Εγκατέλειψε την σκηνή ο οδηγός

Στη σύλληψη 18χρονου, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με πρόκληση…

26 Ιουνίου, 2024

Σιγκαπούρη: Έπαθε ανακοπή καρδιάς τη στιγμή που έμαθε ότι κέρδισε 3.2 εκατομμύρια λίρες στο καζίνο

Αν χρειάζεστε μια υπενθύμιση του πόσο γρήγορα μπορεί να αλλάξει η τύχη σας, αυτό μπορεί…

26 Ιουνίου, 2024