Φίνος Φιλμ: Aποχαιρετά το 2021 με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο με ατάκες από ταινίες που περιγράφουν αυτό που ζούμε (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το απολαυστικό βίντεο που ετοίμασε η Finos Film

b38afd5e81c421077c7c3fced4953682 L 2021, Κινηματογράφος, Ταινίες, ΦινοΣ Φιλμ

Άλλη μια χρονιά με δυσκολίες και πανδημίες φτάνει στο τέλος της και η Φίνος Φιλμ παρουσιάζει όλη την επικαιρότητα μέσα από αξέχαστους ηθοποιούς.

Στο διάρκειας μόλις ενός λεπτού βίντεο, η Φίνος Φιλμ, φυσικά, εστίασε στην πανδημία του κορωνοϊού, το lockdown, τα εμβόλια, τα μέτρα προστασίας, την χαλάρωση, τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και όλα αυτά που μας απασχόλησαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, με αποσπάσματα και ατάκες από πολύ γνωστές ταινίες της, που αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

Η ανασκόπηση της χρονιάς από τη Φίνος Φιλμ

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, ο Σωτήρης Μουστάκας, ο Θανάσης Βέγγος, ο Άγγελος Αντωνόπουλος, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι μερικοί μόνο από τους πρωταγωνιστές των ταινιών που χρησιμοποιεί η Φίνος Φιλμ για να περιγράψει τη χρονιά, με ανασκόπηση μήνα-μήνα, ανάλογα με τα γεγονότα που συνέβαιναν εκείνη την περίοδο.

Ετσι για τους πρώτους μήνες της χρονιάς, δείχνει Ελληνες ηθοποιούς να βρίσκονται σπίτι λόγω του lockdown, την άνοιξη να ανυπομονούν για το ελληνικό καλοκαίρι και την επιστροφή στην εργασία, με την άρση του lockdown. Το καλοκαίρι, που ο εμβολιασμός προχώρησε γρήγορα οι ατάκες είναι, επίσης, σπαρταριστές.

Ακολουθεί το φθινόπωρο με την αύξηση των κρουσμάτων και φτάνουμε στο σήμερα με τον Ντίνο Ηλιόπουλο να αναρωτιέται αν πρέπει να βγαίνουμε έξω και να παίζουμε τη ζωή μας «κορώνα – γράμματα».

Η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο κλείνει αισιόδοξα, όπως άλλωστε και το βίντεο: «Άλλη μια χρονιά με δυσκολίες και πανδημίες έφτασε στο τέλος της, αλλά τελικά όπως και να έρχονται τα πράγματα, η ζωή είναι πάντα όμορφη. Χρόνια Πολλά σε όλους και Καλή Χρονιά!! ».

in.gr