Αυτά είναι τα σημεία του σπιτιού που μαζεύουν την περισσότερη σκόνη

Τι κι αν καθαρίζετε συχνά το σπίτι; Τι κι αν είστε με ένα ξεσκονόπανο στο χέρι; Υπάρχουν κάποια σημεία που

thehomeissue skoni02 3 δουλειές σπιτιού, Νέα Αμμοχώστου

svg%3E δουλειές σπιτιού, Νέα Αμμοχώστου

Τι κι αν καθαρίζετε συχνά το σπίτι; Τι κι αν είστε με ένα ξεσκονόπανο στο χέρι; Υπάρχουν κάποια σημεία που επιμένουν να μαζεύουν σκόνη και κάνουν να μοιάζει το σπίτι σαν να μην το καθαρίσατε.

Ωστόσο, και εδώ δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο για να καθαρίσετε αποτελεσματικά αυτά τα σημεία. Και να μη σας παίρνει πολύ χρόνο.

Περβάζια παραθύρων

Πρόκειται για ένα από τα σημεία που γεμίζουν συνεχώς σκόνη και γι’ αυτό θα πρέπει αρχικά να τα καθαρίζετε με την ηλεκτρική σκούπα. Για καλύτερο καθάρισμα, μπορείτε να πάρετε ένα καθαρό πανί, να το βουτήξετε σε ένα μείγμα απορρυπαντικού πιάτων και νερού και να περάσετε με αυτό όλο το περβάζι επιμένοντας στις γωνίες.

Χαλιά

Μία φορά το μήνα όλα τα χαλιά του σπιτιού χρειάζονται ένα καλό καθάρισμα. Ωστόσο, τα μικρά χαλιά μπορείτε να τα τινάζετε κάθε τόσο και να τα χτυπάτε ώστε να φύγει η πολλή σκόνη.

Βιβλιοθήκες

Δεν είναι απαραίτητο να κατεβάζετε  κάθε φορά όλα τα βιβλία για να απομακρύνετε τη σκόνη. Ένα πανί με μικροϊνες θα δώσει τη λύση για να ξεσκονίσετε τις επιφάνειες και τα βιβλία από πάνω. Ωστόσο, τώρα που μένετε στο σπίτι κι έχετε χρόνο, είναι μια καλή ευκαιρία να καθαρίσετε καλά τα ράφια με νερό και απορρυπαντικό πιάτων. Και στη συνέχεια να περάσετε τις επιφάνειες με ένα καθαρό πανί.

Πηγή