Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Η σπάνια φωτογραφία με τον 15χρονο γιο του, Γιάγκο

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και Μπέσυ Μάλφα αποτελούν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Είναι παντρεμένοι από το 1997 κι

skiadaresis

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και Μπέσυ Μάλφα αποτελούν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Είναι παντρεμένοι από το 1997 κι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τις δίδυμες Όλγα και Νίκη και τον Γιάγκο. Μάλιστα, οι κόρες του ζευγαριού έχουν ακολουθήσει τα καλλιτεχνικά βήματα των γονιών τους, με τον 15χρονο γιο του να μην δείχνει ιδιαίτερη έφεση, όπως έχει εξομολογηθεί ο ηθοποιός.

Πρόσφατα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram μία σπάνια φωτογραφία με τον γιο του, μιας και τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του αποφεύγουν να ανεβάζουν φωτογραφίες της οικογένειάς τους. Στην ανάρτηση, λοιπόν, του Γεράσιμου Σκιαδαρέση βλέπουμε πατέρα και γιο να ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό από την παραλία στα Λιχαδονήσια.

«Υιός και εγώ!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Και τα σχόλια πως είναι ολόιδιοι «έπεσαν» βροχή από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Εσείς τι λέτε, μοιάζουν;

Λίγες ημέρες μετά δημοσίευσε κι ένα βίντεο από την παραλία με την κόρη του Όλγα και τον γιο του Γιάγκο να τρέχουν στην παραλία, με τον ηθοποιό να γράφει στη λεζάντα: «Ήρθαν οι τυρόπιτες».

Πηγή