Κρατήστε το μπάνιο σας πάντα καθαρό με τρία απλά βήματα

Η αλήθεια είναι πως το πλύσιμο του μπάνιου δεν είναι εύκολη υπόθεση και είναι από τους χώρους του σπιτιού που

309b251beadc33b37b000abd1b0fcda0 μπανιο

Η αλήθεια είναι πως το πλύσιμο του μπάνιου δεν είναι εύκολη υπόθεση και είναι από τους χώρους του σπιτιού που σου τρώνε περισσότερο χρόνο στο καθάρισμα.

Ωστόσο, μπορείτε να το καθαρίσετε σωστά και πιο γρήγορα, αρκεί να έχετε πρόγραμμα και να ακολουθήσετε βασικά βήματα στο καθάρισμα.  Έρευνες εξάλλου έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως το μπάνιο είναι ο πιο βρώμικος χώρος του σπιτιού οπότε πρέπει να δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή.

Διαβάστε παρακάτω τρεις συμβουλές που θα σας φανούν χρήσιμες:

Τηλέφωνο ντους

Για να καθαρίσετε το τηλέφωνο γεμίστε με λευκό ξίδι μια πλαστική σακούλα, βάλτε το τηλέφωνο μέσα στην σακούλα και στερεώστε με ένα λαστιχάκι. αφήστε για ένα ολόκληρο βράδυ έτσι ώστε να δράσει το ξίδι. Αφαιρέστε τη σακούλα το πρωί και ξεβγάλτε με νερό.

Αρμοί

Για το καθάρισμα των αρμών θα χρειαστείτε μια παλιά οδοντόβουρτσα. Βουτήξτε την οδοντόβουρτσα κατευθείαν στη χλωρίνη και τρίψτε. Ξεπλύντε καλά με νερό. Επίσης φροντίζετε να αερίζεται το μπάνιο σας όσο καθαρίζετε με χλωρίνη τους αρμούς.

Λεκάνη

Αποτελεί το πιο δύσκολο και απαιτητικό σημείο. Ξεκινήστε ρίχνοντας 1 φλ. μαγειρική σόδα μέσα στη λεκάνη. Αφήστε την να κάτσει για μερικά λεπτά. Τρίψτε με το πιγκάλ και τραβήξτε το καζανάκι. Για να καθαρίσετε το πιγκάλ ρίξτε το μέσα στην λεκάνη και ρίξτε και λίγη χλωρίνη. Κλείστε το καπάκι και αφήστε το εκεί για 10-20 λεπτά. Έπειτα τραβήξτε και πάλι το καζανάκι.

Πηγή