Μια ηθοποιός κατηγορεί τον σταρ του «Gossip Girl» Ed Westwick για βιασμό: «Με ακινητοποίησε και με βίασε»

o ED WESTWICK BAFTA facebook Ed Westwick, entertainment, Harvey Weinstein, HOLLYWOOD, Kristina Cohen, life, βιασμός, Γυναίκα, σεξουαλική κακοποίηση, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Ένας από τους πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς «Gossip Girl», ο Ed Westwick (ο Chuck Bass στη σειρά), κατηγορείται για βιασμό από την ηθοποιό Kristina Cohen, η οποία και περιέγραψε λεπτομερώς το βίαιο περιστατικό σε μια ανάρτησή της στο Facebook, τη Δευτέρα που μας πέρασε.

Η Cohen υποστηρίζει πως ο Westwick τη βίασε πριν από τρία χρόνια, όταν τον πρωτογνώρισε στο διαμέρισμά του όπου και τον είχε επισκεφθεί με τον, τότε, σύντροφό της.

Η νεαρή ηθοποιός περιγράφει πως το κλίμα ήταν από την αρχή άβολο, καθώς ο Westwick σχολίασε πως θα ήταν καλή ιδέα «να γ@μηθούν όλοι μαζί». Η Cohen ζήτησε από τον σύντροφό της, ο οποίος ήταν παραγωγός και φίλος του Westwick, να φύγουν, εκείνος όμως της είπε πως θα έμεναν για άλλα 20 λεπτά για να μην υπάρξει παρεξήγηση. Έχοντας πει -ως πρόφαση για να φύγουν- πως είναι κουρασμένη, ο Westwick της πρότεινε να πάει να ξαπλώσει στον ξενώνα του διαμερίσματός του, όπως και έκανε.

«Ξύπνησα απότομα από τον Ed που βρισκόταν πάνω μου, με τα δάχτυλά του να μπαίνουν στο σώμα μου», περιγράφει η Cohen. «Του είπα να σταματήσει, αλλά ήταν δυνατός. Πάλεψα όσο περισσότερο μπορούσα αλλά έπιασε το πρόσωπό μου με τα χέρια του, τραντάζοντάς με και λέγοντάς μου πως θέλει να με π**ήξει. Είχα παραλύσει, ήμουν τρομοκρατημένη. Δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν μπορούσα να κουνηθώ άλλο. Με ακινητοποίησε και με βίασε», γράφει η Cohen.

ed westwick

Όταν, αργότερα, είπε στον παραγωγό σύντροφό της τι είχε συμβεί, εκείνος «κατηγόρησε εμένα, λέγοντάς μου πως συμμετείχα ενεργά», γράφει η Cohen. Μάλιστα, όπως αφηγείται, της είπε πως δεν πρέπει να μιλήσει σε κανέναν γι’ αυτό, επειδή ο Ed θα βάλει τους ανθρώπους του να την καταστρέψουν και τότε θα έπρεπε να ξεχάσει την καριέρα της ως ηθοποιός. Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται η Cohen, ο παραγωγός της είπε πως δεν έπρεπε να πηγαίνει και να λέει δεξιά κι αριστερά πως ο Ed τη «βίασε» γιατί «δεν θέλει να γίνει “αυτό το κορίτσι”».

«Νιώθω αηδία βλέποντας άντρες όπως ο Ed να χαίρουν δημόσιου σεβασμού», γράφει στο τέλος η Cohen. «Να τους παίρνουν συνεντεύξεις έγκριτες πλατφόρμες όπως η Oxford Union Society του Oxford University, όπου και τιμήθηκε ως ένας από τους “Ανθρώπους που Διαμόρφωσαν τον Κόσμο Μας”. Πώς θα τελειώσει αυτό; Άντρες όπως ο Ed χρησιμοποιούν τη φήμη και τη δύναμή τους για να βιάζουν και να εκφοβίζουν αλλά συνεχίζουν να συλλέγουν βραβεία».

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την μαρτυρία της Cohen παρακάτω.

 

Πηγή: Huffpost