Μόδα: Γυναικεία καρέ κουρέματα για το καλοκαίρι

Τώρα που το καλοκαίρι μας χτυπάει την πόρτα, κάθε γυναίκα σκέφτεται να τολμήσει μια αλλαγή με το look της και εδώ θα σου δείξω μερικές από τις πιο μοντέρνες ιδέες για γυναικεία καρέ κουρέματα. Μοναδικά στυλ που ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες, άλλα πιο δυναμικά και άλλα πιο διαχρονικά, θα σου χαρίσουν την μοντέρνα και ακαταμάχητη εμφάνιση.

Αν σου αρέσει το πιο κοντό μάκρος, θα σου δείξω μερικές ιδέες για κοντό καρέ μαλλί, ή για μεσαίο, ενώ για εσένα που δεν θέλεις να αποχωριστείς πολύ μάκρος από τα μαλλιά σου, ένα μακρύ καρέ θα ήταν το ιδανικό. Πάρε ιδέες για να ανανεώσεις το look σου με ένα από τα πιο μοδάτα και όμορφα κουρέματα για φέτος.

Κοντό καρέ κούρεμα

Ένα κοντό καρέ κούρεμα, είναι τέλειο για τις δυναμικές γυναίκες που αγαπούν το μοντέρνο και ανεπιτήδευτο look. Μπορείς να επιλέξεις να κάνεις αφέλειες, ή ασυμμετρίες με το μήκος, ή να τα αφήσεις σε ένα πιο διαχρονικό στυλ που ταιριάζει σε κάθε ηλικία.

 

   

Μεσαίο καρέ κούρεμα

Το μεσαίο καρέ κούρεμα είναι ιδανικό για όλες τις γυναίκες, καθώς δεν αποχωρίζεσαι τόσο μήκος,όσο σε κοντύτερα κουρέματα αλλά κρατάς και το δυναμισμό από τα πιο κοντά. Επίλεξε το χρώμα και το στυλ που σου ταιριάζει και σίγουρα θα είσαι από τις πιο όμορφες και μοντέρνες παρουσίες του φετινού καλοκαιριού.

 

Μακρύ καρέ κούρεμα

Ένα μακρύ καρέ κούρεμα είναι η τελευταία τάση της μόδας, τόσο για celebrities όσο και τις γυναίκες που ψάχνουν να κάνουν μια ανανέωση του στυλ τους. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ελαφρύ σπάσιμο στα μαλλιά και να έχεις ένα από τα πιο περιζήτητα χτενίσματα για φέτος.

 

Όλα αυτά τα κουρέματα, αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας, και σίγουρα θα βρεις κάποιο να σου ταιριάζει ανεξαρτήτου στυλ και ηλικίας. Επίλεξε αυτό που σου αρέσει και ανανέωσε το look σου με μοναδικό τρόπο.

Πηγή: ediva.gr