Οι γυναίκες επιχειρηματίες της επ. Αμμοχώστου ίδρυσαν Σωματείο

ogee Σωματείο Γυναικών Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών Αμμοχώστου

Συνάντηση στο γραφείο του πραγματοποίησε χθες Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Παραλιμνίου κ. Θεόδωρος Πυρίλλης με μέλη του νεοσύστατου σωματείου Γυναικών Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών επαρχίας Αμμοχώστου. Η Πρόεδρος του Σωματείου κα. Μαρία Μηλιώτου παρουσίασε το Συμβούλιο του Σωματείου στον κ. Πυρίλλη και παρέθεσε τους στόχους και του σκοπούς του οργανισμού οι οποίοι είναι μεταξύ άλλων η παρακίνηση και η ενθάρρυνση των γυναικών ώστε να δραστηριοποιηθούν στον επαγγελματικό στίβο και στην κοινωνία σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο, καθώς και η στήριξή τους ώστε αναπτύξουν επαγγελματικές και ηγετικές ικανότητες κι ευκαιρίες.

ogee1 Σωματείο Γυναικών Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών Αμμοχώστου

Ο Δήμαρχος συνέχαιρε τις παρευρισκόμενες εκφράζοντας την ευαρέσκειά του για τη δυναμική πρωτοβουλία των γυναικών επιχειρηματιών της επαρχίας μας που αφορά στην ενεργή δραστηριοποίηση και ισότιμη αντιπροσωπεία τους στην οικονομική, κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου και στα κέντρα λήψεως αποφάσεων, ως μια καινοτιμία για την επαρχία μας.

Τόνισε ότι ο Δήμος Παραλιμνίου θα είναι αρωγός του οργανισμού και θα υποστηρίζει τις δράσεις του για επαγγελματική, επιχειρηματική και ηγετική δυναμική των γυναικών της επαρχίας μας σε όλα τα επίπεδα, με απώτερο σκοπό να επιτευχθεί η δίκαιη και ισότιμη εδραίωση της θέσης τους σε όλους τους τομείς της κοινωνίας μας.

Famagusta.News