Πώς να φορέσουμε τα μπλουζάκια crop top

Τα fashion girls τα λατρεύουν και έφτασε η στιγμή να πεις και εσύ «ναι» στο αγαπημένο crop top.

Ας το πιάσουμε από την αρχή. Τα crop top είναι τα κοντά μπλουζάκια που αφήνουν εκτεθειμένη τη μέση. Ίσως σου φέρνουν στο μυαλό άκομψες εικόνες των 90s ή πάλι ίσως σου θυμίζουν εφηβικές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα -ως ενήλικο κορίτσι που είσαι- να αποφέυγεις το συγκεκριμένο στυλ μπλούζας στις εμφανίσεις σου. Μέγα λάθος. Τα συγκεκριμένα τοπς είναι σέξι και χαριτωμένα και εσύ δεν έχεις λόγο να αρνείσαι να τα υιοθετήσεις στα ανοιξιάτικα looks σου.

Το ζήτημα βέβαια είναι να τα φορέσεις σωστά και “ενήλικα”, έχοντας στο μυαλό σου πως δεν χρειάζεται να έχεις τις “τέλειες” αναλογίες. Ναι, οι γυμνασμένοι κοιλικακοί δεν είναι απαραίτητοι για να φορέσετε ένα cute top. Όσο μάλιστα και αν σας φαίνονται τολμηρά, πλέον μπορούν με τους σωστούς συνδυασμούς να φορεθούν ακόμα και στο γραφείο. Την ίδια στιγμή, καλό είναι να ξέρεις ότι δεν υπάρχει όριο ηλικίας.

Τα fashion girls τα λατρεύουν και έφτασε η στιγμή να πεις και εσύ “ναι” στο αγαπημένο crop top. Πώς θα τα φορέσεις ώστε να μην δείχνεις έφηβο κορίτσι; Ακολουθώντας τα 6 παρακάτω tips.

1.Φόρεσε το αγαπημένο σου crop top με blazer και ψηλόμεσο τζιν

2.Επένδυσε σε ένα matching sets με φούστα και από μέσα φόρεσε ένα crop top

3.Πες “ναι” στο cargo παντελόνι, συνδυάζοντάς το με crop top

4.Επέλεξε να φορέσεις το crop top σου με ψηλοκάβαλη παντελόνα / φαρδύ παντελόνι και γόβες

5.Μην διστάσεις να φορέσεις το crop top σου με την αγαπημένη σου μίντι ή μάξι φούστα

6.Πέτυχε ένα sport look φορώντας το με ένα biker shorts ή ένα κολάν

Πηγή: MustCy