Πρώτη μέρα στο σχολείο για τα παιδιά Ελλήνων celebrities

Μπορεί τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια να ανοίγουν στις 14 Σεπτεμβρίου, όμως οι παιδικοί σταθμοί άνοιξαν την εβδομάδα που

karavatou παιδικός σταθμός

Μπορεί τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια να ανοίγουν στις 14 Σεπτεμβρίου, όμως οι παιδικοί σταθμοί άνοιξαν την εβδομάδα που μας πέρασε. Και αρκετοί Έλληνες celebrities ετοίμασαν τα παιδάκια τους για την πρώτη τους ημέρα στο «μικρό» σχολείο.

Κατερίνα Καραβάτου, Αλίκη Κατσαβού, Δημήτρης Μακαλιάς ήταν κάποιοι από τους διάσημους γονείς «αποχωρίστηκαν» με συγκίνηση τα παιδιά τους. Μάλιστα, ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram σχετικές φωτογραφίες.

Η Αλίκη Κατσαβού δημοσίευσε φωτογραφία του μικρού Φοίβου Βουτσά στον παιδικό σταθμό να φοράει τη μάσκα του, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

«Πρώτη μέρα στο σχολείο Πώς άντεξα και δεν έκλαψα εκεί στην πόρτα δεν ξέρω!», έγραψε στη λεζάντα.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη ετοίμασαν τον γιο τους Χάρη για την επιστροφή του στο σχολείο. Ο ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία του μικρού ενώ περιμένει το σχολικό.

«Επιστροφή στο σχολείο, περιμένοντας το σχολικό και παρέα με τον αγαπημένο μας Mickey!!! Καλή αρχή Χαρούλη μου», έγραψε στη λεζάντα.

Τέλος, και η Κατερίνα Καραβάτου ξεπροβόδισε μέχρι το σχολικό τον νυσταγμένο, όπως έγραψε η ίδια, γιο της Αρίωνα Κατσούλη.

«Κάπως νυσταγμένος αλλά πολύ, πάρα πολύ ενθουσιασμένος ξεκινά σήμερα ο Αρίωνας την καινούρια του σχολική χρονιά, στα προνήπια. Δεν ήθελα να τον αφήσω από την αγκαλιά μου, όμως κατάφερα να του στρώσω το πουκάμισο του, να του ψιθυρίσω τις ευχές μου και τον άφησα να απολαύσει τα ωραία που ελπίζω να ζήσει, με υγεία και χαρά. Το ίδιο εύχομαι και σε όλους εσάς. Καλό μας μήνα!», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Πηγή