Στη λίστα του Forbes με τους πιο πλούσιους νεαρούς 28χρονη Κύπρια (pics)

Λάνσαρε μια καλλυντική κρέμα που υπόσχεται την εξαφάνιση των σημαδιών της ακμής και των ραγάδων, πετυχαίνοντας μέσα σε δύο χρόνια να γίνει κατά οκτώ εκατομμύρια πλουσιότερη

72f09a857547667d8c411e3f77de75ac Γυναίκα, Κύπρος

Μία 28χρονη Κύπρια κατάφερε να μπει στη λίστα του Forbes με τους πιο πλούσιους ανθρώπους κάτω των 30 ετών.

161b0d1635d5a4 Γυναίκα, Κύπρος

Σύμφωνα με τη DailyMail, η Πρισίλα Χατζηαντώνη, η οποία διαμένει μόνιμα στην Αυστραλία, λάνσαρε μια καλλυντική κρέμα που υπόσχεται την εξαφάνιση των σημαδιών της ακμής και των ραγάδων, πετυχαίνοντας μέσα σε δύο χρόνια να γίνει κατά οκτώ εκατομμύρια πλουσιότερη.

Μιλώντας στη DailyMail, ανέφερε ότι κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας της κρέμας της, οι πελάτες της έστελναν φωτογραφίες από το πριν και το μετά, ευχαριστώντας την για το γεγονός ότι το συγκεκριμένο προϊόν τους άλλαξε τη ζωή.

161b0d1635d5a4 1 Γυναίκα, Κύπρος

Μεγαλώνοντας σε κομμωτήρια και ινστιτούτα αισθητικής που είχαν η μητέρα και η θεία της, η 28χρονη Κύπρια είχε όλα τα εφόδια για να μπει στη βιομηχανία των καλλυντικών.

Όλα άρχισαν όταν έψαχνε καλές κρέμες προσώπου μετά από ένα δερματολογικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε το 2016. Έτσι έβαλε μπροστά όλες τις γνώσεις που είχε αποκομίσει για να δημιουργήσει μια αντιγηραντική κρέμα με φυσικά συστατικά τρία χρόνια αργότερα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η κρέμα έγινε ανάρπαστη και πουλάει κάθε δύο λεπτά σε όλο τον κόσμο.