Τα μυστικά για έναν πετυχημένο γάμο σύμφωνα με τον Τομ Χανκς

Αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα, ταιριαστά και μακροβιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ, μιας και μετρούν 31 χρόνια γάμου και συνεχίζουν.

hanks ΓΑΜΟΣ

Αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα, ταιριαστά και μακροβιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ, μιας και μετρούν 31 χρόνια γάμου και συνεχίζουν. Ο λόγος βεβαίως για τον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον, οι οποίοι στο λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ αποτελούν ένα παράδειγμα προς μίμηση και πρότυπο οικογενειακής ευτυχίας.

Ωστόσο, πίσω από τον πετυχημένο γάμο τους κρύβονται κάποια μυστικά, τα οποία κατά καιρούς ο διάσημος ηθοποιός τα έχει μοιραστεί σε διάφορες συνεντεύξεις του.

Αν, λοιπόν, θέλετε έναν ευτυχισμένο και δυνατό γάμο που θα αντέξει στον χρόνο, ιδού τα μυστικά, σύμφωνα με τον Τομ Χανκς.

Υποστηρίξτε ο ένας τον άλλον και στις πιο δύσκολες στιγμές

Όλα αυτά τα χρόνια, το ζευγάρι πέρασε διάφορες δοκιμασίες τις οποίες ξεπέρασε μαζί. Η πιο δύσκολη στιγμή για εκείνους ήταν το 2015, όταν η Γουίλσον διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός είχε εκμυστηρευτεί σε συνέντευξη της ότι φοβόταν πώς θα αντιδράσει ο σύζυγός της και πώς αυτά τα νέα θα επηρεάσουν τη σχέση τους. Αλλά κακώς ανησυχούσε, μιας και ο Χανκς στάθηκε δίπλα της βράχος δείχνοντας όλη του την υποστήριξη και θαυμασμό στη «μάχη» της με την ασθένεια.

«Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να υποκλιθώ στο κουράγιο της συζύγου μου» είχε πει. Η ηθοποιός ξεπέρασε την ασθένεια λίγο καιρό μετά.

Επίσης, τον περασμένο Μάρτιο και οι δύο διαγνώστηκαν την ίδια περίοδο με κορονοϊό και ξεπέρασαν αυτή τη δύσκολη κατάσταση και πάλι μαζί.

Μην παντρευτείς πριν γίνεις 30 ετών

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά το 1985 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Volunteers, όπου ερμήνευσαν τους ερωτευμένους. Οι δυο τους έκαναν σχέση κι εκτός κινηματογραφικών πλατό, αλλά τότε ο Χανκς ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά και η Γουίλσον αρραβωνιασμένη.  Μόλις 3 χρόνια αργότερα, μετά τη σχέση που κράτησαν κρυφή, ο ηθοποιός χώρισε με τη σύζυγό του και έκανε πρόταση στην Γουίλσον.

Σήμερα, ο Χανκς λέει ότι απέτυχε στον πρώτο γάμο επειδή ήταν νέος, παρορμητικός και εργαζόταν όλη την ώρα. Επίσης,  πιστεύει ότι ένας πραγματικός γάμος πρέπει να αποτελεί μια συνειδητή απόφαση και όχι μια παρορμητική. «Μην παντρευτείτε πριν γίνετε 30 χρονών», συμβουλεύει ο ηθοποιός.

Συμμερίσου τα πιστεύω του/της συντρόφου σου

Ο Χανκς ήταν Καθολικός και η Γουίλσον ήταν Ελληνίδα Ορθόδοξη. Επειδή ο ηθοποιός γνώριζε πόσο σημαντική ήταν η θρησκεία για τη σύζυγό του, ασπάστηκε την πίστη της. «Θυσίασα κάτι για τη γυναίκα μου. Η Ρίτα έχει ελληνικές ρίζες και έχει την Ορθόδοξη πίστη. Και ήμουν Καθολικός, οπότε πριν παντρευτώ ασπάστηκα την πίστη της από βαθύ σεβασμό προς την οικογένειά της», έχει πει.

Επίσης, πρόσφατα το ζευγάρι πήρε την ελληνική ιθαγένεια.

Κάνε μικρά, ωραία πράγματα για τον/την σύντροφό σου

«Βλέπω τη γυναίκα μου ως ερωμένη μου και έχουμε έναν δεσμό που ξεπερνά τις λέξεις όπως η γυναίκα ή η φίλη ή η μητέρα. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτήν. Συχνά αφήνω σημειώματα για αυτήν κοντά στο τηλέφωνο ή κάπου στην κουζίνα. Εύχομαι καλημέρα και τέτοια πράγματα. Γράφω σημειώματα γι ‘αυτήν χρησιμοποιώντας τις παλιές γραφομηχανές που συλλέγω – έχω πάνω από εκατό», έχει αποκαλύψει ο Τομ Χανκς.

Αγάπησε τον/την σύντροφο σου για αυτό που είναι

Ο ηθοποιός συχνά εκφράζει πόσο εκτιμά και θαυμάζει τη γυναίκα του. «Αυτή η γυναίκα με αγάπησε όταν ήμουν λεπτός και με αγάπησε όταν ήμουν παχύς. Με αγάπησε φαλακρό και με αγάπησε με μαλλιά. Αυτή η γυναίκα με αγαπά, το ξέρω. Αυτός είναι ο λόγος που είμαι τυχερός άνθρωπος», έχει πει.

Και τονίζει πως το να αγαπάς τον/την σύντροφό σου για αυτό που είναι, αποτελεί και το «κλειδί» της επιτυχίας σε έναν γάμο.

Πηγή