Το μήνυμα της Uma Thurman για την Ημέρα των Ευχαριστιών είχε ένα «ευχαριστώ» για όλους, εκτός από τον Harvey Weinstein

o UMA THURMAN facebook entertainment, Harvey Weinstein, life, uma thurman, Γυναίκα, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, σεξισμός, σεξουαλική κακοποίηση, σκάνδαλο, ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ

Η Ημέρα των Ευχαριστιών για την Αμερική υπήρξε ευκαιρία για τους διασήμους να ευχηθούν πολλά και διάφορα μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα social media. Για πολύ ευνόητους λόγους, όμως, ξεχωρίζει το μήνυμα της Uma Thurman, με ξεκάθαρη αναφορά και στον .

Πριν λίγες μέρες, στο κόκκινο χαλί για τη νέα παραγωγή του Broadway με τίτλο «The Parisian Woman», που έχει ξεσπάσει στο Χόλιγουντ τους τελευταίους μήνες, αρχής γενομένης από τον παραγωγό Harvey Weinstein, με τον οποίο και η ίδια έχει συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Τότε η Thurman είχε επαινέσει τις γυναίκες που βρίσκουν το θάρρος και μιλούν και είχε πει πως θα κάνει περισσότερες δηλώσεις όταν θα έχει λιγότερο θυμό γιατί όσες φορές στο παρελθόν έκανε δηλώσεις θυμωμένη, το μετάνιωσε στη συνέχεια.

Τώρα, κοινοποίησε μια φωτογραφία της στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα νιώθω ευγνώμων που είμαι ζωντανή, για όλους εκείνους που αγαπώ και για όλους εκείνους που έχουν το κουράγιο να σηκώσουν το ανάστημά τους για άλλους. Πρόσφατα είπα πως είμαι θυμωμένη και έχω μερικούς λόγους κι εγώ επίσης (#metoo), σε περίπτωση που δεν θα μπορούσατε να το φανταστείτε από το βλέμμα στη φωτογραφία μου. Πιστεύω πως είναι σημαντικό να παίρνουμε το χρόνο μας, να είμαστε δίκαιοι και ακριβείς. Οπότε… Χαρούμενη Ημέρα Ευχαριστιών σε όλους! Εκτός από εσένα Harvey και όλους τους κακούς σου συνωμότες – Χαίρομαι που εξελίσσεται αργά η υπόθεση, δεν αξίζετε απλώς μια σφαίρα. Μείνετε συντονισμένοι».

Μάλλον καλά κρατεί ακόμα ο θυμός της. Παρόλ’ αυτά, ποιος μπορεί να διαφωνήσει μαζί της;

 

Πηγή: Huffpost