Ζέτα Δούκα: Δείτε την μαθήτρια στην πρώτη δημοτικού

Την περασμένη εβδομάδα άνοιξαν τα σχολεία και αρκετοί celebrities ανέβασαν στα social media δικές τους σχολικές φωτογραφίες. Ανάμεσά τους και

zetadouka

Την περασμένη εβδομάδα άνοιξαν τα σχολεία και αρκετοί celebrities ανέβασαν στα social media δικές τους σχολικές φωτογραφίες. Ανάμεσά τους και η Ζέτα Δούκα, η οποία δημοσίευσε φωτογραφία της από την πρώτη δημοτικού με όλη την τάξη.

Την ανάρτησή της τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα:

«Ο εαυτός μου (5η από αριστερά στην πάνω σειρά) της πρώτης δημοτικού στην Ράλλειο Παιδαγωγική Ακαδημία στην Καστέλλα , εύχεται σε όλα τα παιδάκια καλή σχολική χρονιά. Δεν ξέρω αλλά είχα μεγάλη ανάγκη να δω σήμερα φωτογραφίες από τα δικά μου πρώτα σχολικά χρόνια, όχι μόνο επειδή σηματοδοτείται κάθε Σεπτέμβρη ένας ολόκληρος χρόνος με την έναρξη των σχολείων αλλά κυρίως επειδή τείνουμε να ξεχάσουμε ποια -πρέπει να- είναι η κανονικότητα στην καθημερινότητα μας και ιδίως των παιδιών μας. Η εγγύτητα , οι αγκαλιές, τα φιλιά, τα ψυθιρίσματα στο αυτί, τα ομαδικά παιχνίδια , οι χοροί πιασμένοι χέρι-χέρι δεν ειναι μόνο εκδηλώσεις αγάπης και φροντίδας αλλά ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να μεγαλώσει και να ζήσει κανείς σωστά! Εύχομαι γρήγορα να μας επιτραπούν και μη χάσουμε άλλο πολύτιμο χρόνο πραγματικής ζωης!!»

Πηγή