“Καβγάς” Πετρετζίκη – Μπαρπαρίγου στο Ιnstagram για μια… γαλατόπιτα

Η ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη μετά τα όσα έγραψε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για τη γαλατόπιτα της Μάνης

Στιγμιότυπο 2021 03 22 22.33.23 1 Άκης Πετρετζίκης, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Με μια ανάρτηση του στο Instagram, ο Άκης Πετρετζίκης απάντησε εμμέσως πλην σαφώς στα όσα έγραψε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για τη συνταγή της γαλατόπιτας.

Σε δική της ανάρτηση στο Instagram η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου άφηνε αιχμές για αντιγραφή της συνταγής της γαλατόπιτας Μάνης, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει τον Άκη Πετρετζίκη, που την Κυριακή μαγείρεψε και έδειξε τη συνταγή για γαλατόπιτα.

Η γνωστή σεφ αναφέρθηκε σε μια συνταγή γαλατόπιτας του 2012 που όπως σχολίασε χαρακτηριστικά «κοπιαρίστηκε» από πολλούς, αλλά δεν κατονόμασε κάποιον ή κάποια συνάδελφό της: «Έμαθα στην ζωή μου να μην κοιτάω ποτέ τι κάνει ο διπλανός μου. Έτσι ξεκίνησα κι έτσι πορεύομαι στην ζωή μου. Δεν καταδέχομαι να αντιγράψω ποτέ και κανέναν και ο νοών νοήτο ή απλά συνεχίζει να εμπνέεται με δικούς μου τίτλους και άλλους ξηρούς καρπούς».

Εκτός από την ανάρτηση, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δημοσίευσε επίσης μια σειρά από Instagram Stories λέγοντας πως αυτός που «της πήρε την συνταγή» έδωσε το ίδιο όνομα.

petretzikis mprarmparigou galatopita Άκης Πετρετζίκης, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

petretzikis mprarmparigou galatopita1 Άκης Πετρετζίκης, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Στο χθεσινό «Kitchen Lab» ο Άκης Πετρετζίκης παρουσίασε μiα συνταγή γαλατόπιτας, που περιέχει καρύδια, ενώ της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου αμυγδαλόψιχα.

Μετά τα όσα δήλωσε η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου περί αντιγραφής της συνταγής, ο Άκης Πετρετζίκης δημοσίευσε ένα Instastory, όπου απεικονίζεται ο ίδιος σε έναν πίνακα ζωγραφικής, γράφοντας: «Ποιος κάνει την καλύτερη γαλατόπιτα; Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν! Τip: αντί για καρύδια, μπορείτε να βάλετε αμύγδαλα».

petretzikis mprarmparigou galatopita2 Άκης Πετρετζίκης, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Πηγή: Lifo