Κωνσταντίνος Αργυρός για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του: Δεν με αγχώνει καθόλου η πατρότητα, κάποια στιγμή θα γίνει και γάμος

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το παιδί που περιμένει με την Αλεξάνδρα Νίκα

Screenshot 1 18 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραχώρησε συνέντευξη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» από το Royal Albert Hall του Λονδίνου, λίγο πριν την πρώτη του μεγάλη συναυλία στην Αγγλία και μίλησε για την καριέρα, την προσωπική του ζωή αλλά κι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του.

Όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό από το protothema.gr στα μέσα του Ιουλίου, ο γνωστός τραγουδιστής θα γίνει πατέρας.

Μιλώντας για την πατρότητα και το παιδί που περιμένουν με τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δήλωσε αρχικά: «Ο λόγος που δεν μιλάω για την προσωπική ζωή είναι είναι επειδή προσπαθώ να προστατεύσω τους ανθρώπους που έχω στο πλευρό μου και ενδεχομένως δεν θέλουν να δείξουν τη ζωή τους. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι να θέλουν να δείξουν τη ζωή τους, από τη στιγμή που δεν θέλουν εγώ θα το σεβαστώ».

Για το χαρμόσυνο γεγονός εξομολογήθηκε τα εξής: «Έχω μεγαλώσει σε μια πολύ όμορφη οικογένεια, με πολλή αγάπη και αυτή την αγάπη που έχω πάρει θέλω να τη μοιράσω και στη δική μου οικογένεια. Δεν με αγχώνει καθόλου η πατρότητα, από μικρός ήθελα να κάνω οικογένεια. Είμαι πολύ καλός με τα παιδιά. Με φαντάζομαι από μικρός να γίνω μπαμπάς. Τα παιδιά θέλουν αγάπη, δεν με αγχώνει κάτι. Αγάπη και υπομονή. Δεν μπορώ να κρίνω εγώ αν θα πάρει το παιδί μου το μουσικό ταλέντο μου. Ό,τι θέλει ο Θεός. Κάποια στιγμή θα γίνει και γάμος. Δεν γνωρίζω αν θα γίνει πριν ή μετά το παιδί».

Για τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα, ο τραγουδιστής είπε: «Μακάρι να μπορέσει να έρθει στη συναυλία γιατί έχει τη δική της διαδρομή, με τις δικές της δουλειές. Είναι μια πολύ έξυπνη κοπέλα, σπουδαγμένη. Θα ήθελα όλη η οικογένεια μου να είναι στο Λονδίνο. Δεν είναι ότι αποφεύγουμε τις εμφανίσεις ή τις φωτογραφίσεις, εγώ κοιτάω τη δουλειά μου. Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσει τόσο πολύ να κινούμαι σε δημόσιες εμφανίσεις. Μου αρέσει να είμαι σπίτι μου».

Ο τραγουδιστής κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε όμως και σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του: «Έχω πάρα πολλά χρόνια αυτό το πρόβλημα. Έχω δύο κήλες που μου κόβουν την παροχή αίματος στο πόδι. Κρέμασε το πέλμα, δεν το αισθανόμουν. Είχε αδυνατίσει το πόδι, είχαν φύγει όλες οι τρίχες. Ήταν από τον Νοέμβρη και σταμάτησε γύρω στο Πάσχα. Έκανα τα πάντα. Δεν ήμουν καλά ούτε ψυχολογικά. Το βράδυ ήμουν στην πίστα με χάπια και ενέσεις. Είχα απηυδήσει, πήγα στον Παΐσιο και μετά σε έναν φυσικοθεραπευτή στο Κολωνάκι που μέσα σε μία εβδομάδα. Πλέον έχω αρχίσει και βρίσκω τον εαυτό μου».

Τον Μάρτιο του 2023 έγινε για πρώτη φορά γνωστή η σχέση του τραγουδιστή με την Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό κόσμο. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την κόρη του Έλληνα επιχειρηματία Γιώργου Νίκα με την εταιρία αλλαντικών. Μητέρα της είναι η Μιράντα Πατέρα, της γνωστής οικογένειας εφοπλιστών. Η 25χρονη σύντροφος του τραγουδιστή, έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Καλιφόρνια και είναι jet setter.