Άγριες Μέλισσες: Η είδηση ενός απρόσμενου θανάτου θα συγκλονίσει τα πάντα στο Διαφάνι

Ραγδαίες οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια στην σειρά του ΑΝΤ1

1 2 media, ΑγριεΣ ΜελισσεΣ

Οι Άγριες Μέλισσες έρχονται και την επόμενη εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν.

Άγριες Μέλισσες, Δευτέρα 15 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 29: Οι αφίσες έχουν προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στο Διαφάνι. Ο Ακύλας αναθέτει στον Μελέτη να λύσει το πρόβλημα της Υπατίας Σκαφά, ενώ η Βιολέτα κατηγορεί ανοιχτά τον Κυριάκο ως σπιούνο. Η Μυρσίνη προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τον Δούκα και εκείνος της κάνει μια απροσδόκητη πρόταση για ένα ταξίδι. Ο Λάμπρος αποκαλύπτει το μυστικό του στον Αντώνη, ενώ ο Προκόπης προχωράει το σχέδιό του για να τον δικαιώσει.

2 4 media, ΑγριεΣ ΜελισσεΣ

Το ραντεβού του Νικηφόρου με τη Ρένα είναι ελπιδοφόρο, ενώ μια μεγάλη έκπληξη τον περιμένει στο μαγαζί. Η Ελένη απεγνωσμένη ψάχνει τρόπο να βοηθήσει τον Λάμπρο. Θα εμπιστευτεί τον Ζάχο;

1 2 1 media, ΑγριεΣ ΜελισσεΣ

Άγριες Μέλισσες, Τρίτη 16 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 30: Οι προσπάθειες του Πέτρου και της Ασημίνας να αποσπάσουν πληροφορίες απ’ την Υπατία Σκαφά πέφτουν στο κενό. Την ίδια προσπάθεια θα κάνει κι ο Ζάχος για να φτάσει στην πολυπόθητη αλήθεια. Η Βιολέτα και ο Κυριάκος εμμένουν στην απόφασή τους, να σταματήσουν να συνεταιρίζονται. Θα καταφέρουν να τους αλλάξουν γνώμη; Ο Δούκας και η Μυρσίνη ετοιμάζονται για το ταξίδι τους στο Παρίσι, ενώ ο Μελέτης με τον Ακύλα θα έχουν τη πρώτη τους σφοδρή σύγκρουση.

ce91ce93cea1ce99ce95cf82 cebcce95ce9bce99cea3cea3ce95cf82 media, ΑγριεΣ ΜελισσεΣ

Το κλίμα στη θεατρική ομάδα του Λευτέρη είναι τεταμένο, με αφορμή το λογοκριμένο κείμενο. Η άφιξη ενός μυστηριώδη άντρα κι ένας θάνατος, που κανείς δεν ξέρει αν είναι ατύχημα ή δολοφονία, θα φέρουν και πάλι τα πάνω- κάτω.

Άγριες Μέλισσες, Τετάρτη 17 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 31: Τα νέα του απρόσμενου θανάτου θα τους συγκλονίσουν όλους, ενώ η Ελένη και ο Πέτρος είναι σίγουροι πως δεν πρόκειται για ατύχημα. Ο Ζάχος γνωρίζει τον Μαρίνο Ξανθό που καταφέρνει να του ρίξει στάχτη στα μάτια για τις δολοφονίες των μελών της ΕΑΚ. Ο Κυριάκος κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο, ενώ ο Δούκας και η Μυρσίνη στο Παρίσι έρχονται ξανά κοντά και καταφέρνουν να περάσουν στιγμές ξεγνοιασιάς.

ce91ce93cea1ce99ce95cf82 cebcce95ce9bce99cea3cea3ce95cf822 media, ΑγριεΣ ΜελισσεΣ

Ο Βαρουξής μοιράζεται με τον Λάμπρο ένα παράτολμο σχέδιο, ενώ στο καφενείο η επιστροφή του Προκόπη αναστατώνει το χωριό.

melisses132 media, ΑγριεΣ ΜελισσεΣ

Η μέρα της πρεμιέρας της θεατρικής παράστασης έχει φτάσει, όλα όμως δείχνουν πως θα εξελιχθεί σε πεδίο μάχης, με πολλές συγκρούσεις.

Άγριες Μέλισσες, Πέμπτη 18 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 32: Η παράσταση καταφέρνει να ολοκληρωθεί, παρά την αγωνία της Δρόσως για την κατάσταση του Κωνσταντή. Κανείς, όμως, δεν έχει αντιληφθεί τον πραγματικό κίνδυνο που παραμονεύει στον εξώστη. Στο χωριό, η επιστροφή του Προκόπη τούς γεμίζει όλους συγκίνηση, ενώ η Ελένη καταφέρνει να επιβεβαιώσει το τι είδε ο Λάμπρος στο βουνό. Η Δρόσω αποφασίζει να αναζητήσει τον Κωνσταντή και να μη φύγει από το πλευρό του μέχρι να τον δει ξανά να στέκεται στα πόδια του.

ce9cce95ce9bce99cea3cea3ce95cf82 3 media, ΑγριεΣ ΜελισσεΣ

Κι ενώ στη Λέρο το σχέδιο απόδρασης του Βαρουξή βάζει τον Ρηγόπουλο σε μπελάδες, ο Ακύλας επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη στον Λευτέρη…

via: Newsbeast