Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Δεν μπορούσαν να σταματήσουν να κλαίνε οι κριτές με την ιστορία του (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εκπομπή «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» έκανε σήμερα πρεμιέρα και μέσα από μία ιστορία ενός διαγωνιζόμενου κατάφερε να καθηλώσει τους κριτές.

Main Image x2 39 ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ, Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

Η εκπομπή «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» έκανε σήμερα πρεμιέρα και μέσα από μία ιστορία ενός διαγωνιζόμενου κατάφερε από το πρώτο επεισόδιο να καθηλώσει τηλεθεατές και τους κριτές.

Οι κριτές Γρηγόρης Αρναούτογλου, Τάκης Ζαχαράτος, Έλενα Χριστοπούλου και Κρυσταλλία δεν μπορούσαν να σταματήσουν να κλαίνε, όταν στην σκηνή ανέβηκε ο Νίκος Μάγος και αφηγήθηκε μέσα από ένα βίντεο την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Αν και ο ίδιος μάγεψε με το act του, τους τέσσερις κριτές, όταν άρχισε να παίζει στην οθόνη από πίσω η ιστορία του δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Η συγκινητική ιστορία του διαγωνιζόμενου

Ο ίδιος όπως αποκάλυψε λόγω ενός δυνατού πονοκεφάλου, έμαθε πως έπασχε από το σύνδρομο ADEM, εξαιτίας του οποίου για τρεις μήνες βρισκόταν σε κώμα. Οι γιατροί είχαν δηλώσει στην οικογένειά του, πως δεν θα μπορούσε να ξαναπερπατήσει. Ωστόσο ο ίδιος τα κατάφερε και σήμερα έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει μια κόρη.

Τέλος, όπως αποκάλυψε όταν βρισκόταν στο νοσοκομείο, άκουγε το κομμάτι της Νατάσσας Μποφίλιου, «η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει».

 

via: Enimerotiko