Η feel good ρομαντική ταινία που σκαρφάλωσε στην κορυφή του Netflix

Το «Along for the Ride» εξερευνά τα ψυχολογικά ups and downs στην ερωτική ζωή μεταξύ εφήβων

b ride 1

Στην κορυφή των προτιμήσεων του τηλεοπτικού κοινού στο Netflix τόσο στη δική μας χώρα όσο και παγκοσμίως σκαρφάλωσε η ρομαντική, δραματική αμερικανική ταινία «Along for the Ride» που ανέβηκε στην πλατφόρμα στις 6 Μαΐου.

Η ταινία παραγωγής Netflix αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Sofia Alvarez και έχει βασιστεί στην ομώνυμη νουβέλα που είχε γράψει η Sarah Dessen το 2019.

Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από το ρομαντικό ειδύλλιο που αναπτύσσεται μεταξύ της Auden, ενός εσωστρεφούς έφηβου κοριτσιού και του Eli, ενός μυστηριώδους νεαρού άνδρα, τον οποίο η Auden γνωρίζει το τελευταίο της καλοκαίρι πριν αρχίσει το κολέγιο. Αν και η υπόθεση φαντάζει προβλέψιμη και τυποποιημένη, οι προκλήσεις που συναντά κανείς όταν βγει έξω από τη ζώνη ασφαλείας αποτυπώνεται με τρόπο ρεαλιστικό και μη ωραιοποιημένο.

Σύμφωνα με κριτική που έχει δημοσιευθεί στο Young Post το «Along for the Ride» είναι μία cheesy ωστόσο απολαυστική ταινία που εξερευνά τις πολυπλοκότητες της οικογενειακής ζωής, τον ενθουσιασμό της μετακόμισης σε ένα καινούριο μέρος και τα ψυχολογικά ups and downs στην ερωτική ζωή μεταξύ εφήβων.

Αρκετά φιλοφρονητικά σχόλια έχουν δημοσιευθεί και για την ατμοσφαιρική, καλοκαιρινή μουσική επένδυση της ταινίας από τους Beach House.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Emma Pasarow, Belmont Cameli, Kate Bosworth, Laura Kariuki, Andie MacDowell και Dermot Mulroney.

must.com.cy