Στον «αέρα» το Survivor: Πήρε φωτιά καλύβα, έπιασαν παίκτη με κινητό και αποχώρησαν από το συμβούλιο (VIDEO)

«Μακελειό» στο Survivor All Star καθώς μετά τη φωτιά που ξεσπάει στην καλύβα των μπλε, ακολουθεί ένα επεισοδιακό συμβούλιο.

Screenshot 2023 01 31 at 9.00.28 AM

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στο Survivor All Star καθώς ένα γεγονός τινάζει στον… αέρα το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Αρχικά στο trailer του αποψινού (31/1) επεισοδίου, βλέπουμε να ξεσπάει φωτιά σε μια από τις καλύβες των Μαχητών.

Οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με καταστάσεις που δεν έχουν ξαναζήσει και κάποιοι από αυτούς λειτουργούν με πανικό. Όπως ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά πετώντας ξύλα, με αποτέλεσμα την αναζωπύρωσή της.

Στη συνέχεια Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον αγώνα για την τρίτη ασυλία πριν πάνε στο συμβούλιο του νησιού, το οποίο είναι επεισοδιακό μετά την αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη.

Ο παίκτης των Διάσημων αποκαλύπτει ότι έπιασε παίκτη με κινητό στο δάσος και ο Τάκης Καραγκούνιας τον πιέζει να πει το όνομα. Ο Νίκος Μπάρτζης επικαλείται το όνομα της Ασημίνας Χατζηανδρέου, η οποία προφανώς θα είδε κι αυτή κάτι.

Ακολουθεί το ξέσπασμα του «Μισθοφόρου» που φωνάζει: «Εγώ φεύγω τώρα! Τώρα όμως!». Αρκετοί παίκτες σηκώνονται και αποχωρούν, όπως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία χειροκροτεί και λέει ειρωνικά «μπράβο, μπράβο». Την ακολουθούν κι άλλοι παίκτες της μπλε ομάδας, οι οποίοι βάζουν κι άλλη «φωτιά» στο Survivor All Star.