Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει – Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι για αποχώρηση

Θα κάνουν το δύο στα δύο οι Διάσημοι ή θα... ισοφαρίσουν οι Μαχητές;

survivor

Την προηγούμενη εβδομάδα οι «μπλε» έκαναν το 2/2 στους αγώνες ασυλίας στέλνοντας του αντιπάλους τους να βγάλουν τρεις παίκτες για υποψήφιους προς αποχώρηση.

Τελικά, εκείνη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού, ήταν η Μυριέλλα Κουρεντή και έτσι αποχώρησε από το Survivor.

Αυτή η εβδομάδα είναι εντελώς διαφορετική για πολλούς λόγους. Αρχικά χθες, Κυριακή, οι «κόκκινοι» κατάφεραν να «σπάσουν» το σερί των Μαχητών και κέρδισαν την πρώτη ασυλία.

Όλοι οι παίκτες της μπλε ομάδας τα έχει βάλει με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τη συμπεριφορά του, όπως και οι χρήστες των social media, και έτσι τον έβγαλαν στον… τάκο.

Παράλληλα για τη μπλε ομάδα, ο Άρης Σοϊλέδης παραμένει τραυματίας, ενώ σήμερα θα δούμε και τον Τάκη Καραγκούνια να μαθαίνει για τον θάνατο του πατέρα του και να ξεσπάει σε κλάματα στο συμβούλιο του νησιού. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε πως ο μισθοφόρος θα παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο, όμως το κλίμα είναι βαρύ.

Θα καταφέρουν να αφήσουν τα πάντα πίσω τους οι μπλε και να ισοφαρίσουν ή θα βγουν τρεις παίκτες υποψήφιοι από την ομάδα τους;

Η απάντηση είναι «όχι». Οι Διάσημοι θα κάνουν το 2/2 στους αγώνες ασυλίας της εβδομάδας και έτσι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που είναι ήδη υποψήφιος, θα βρει απέναντί του δύο συμπαίκτες του.

Οι 3 υποψήφιοι για αποχώρηση

Τρεις υποψήφιοι από τη Μπλε ομάδα τίθενται στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Αυτοί θα είναι οι: Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Βρισηίδα, Ευρυδίκη.

in.gr