Τέλος οι Ράδιο Αρβύλα; Τα δάκρυα του Κανάκη, ο θυμός για Παναγιωτόπουλο και η υπόνοια να σταματήσει η εκπομπή

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποτελεί παρελθόν από τους "Ράδιο Αρβύλα", όπως ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή της Δευτέρας, μη μπορώντας

311 ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ, Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποτελεί παρελθόν από τους “Ράδιο Αρβύλα”, όπως ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή της Δευτέρας, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο λόγος της απομάκρυνσης είναι η διαρροή από τον ίδιο τον Στάθη Παναγιωτόουλο βίντεο και φωτογραφιών από προσωπικές του στιγμές με μία κοπέλα στο διαδίκτυο, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Παράλληλα, ο Αντώνης Κανάκης δεν έκρυψε τον θυμό του για τον συνεργάτη του, ενώ δήλωσαν ξεκάθαρα τη στήριξή τους σε αυτό το κορίτσι.

Τα λόγια του Αντώνη Κανάκη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Είναι δύσκολη μέρα, είναι δυσάρεστη, είμαστε πολύ στεναχωρημένοι σήμερα. Τα έχουμε χαμένα. Είμαστε σε σύγχυση. Σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ και δεν θα είναι εδώ από δω και πέρα.

Σήμερα τηλεφώνησα στον Κωστάκη να του υπενθυμίσω να βάλουμε τα χριστουγεννιάτικα ντεκόρ, αλλά μιλούσε σαν κάτι να είχε γίνει. Μου είπε ότι στα social media υπάρχει ένα δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Στάθης έκανε κάτι το οποίο δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε σαν άνθρωποι σαν εκπομπή, τα μισούμε και τα πολεμάμε. Έκανε κάτι σε μια κοπέλα. Δεν έχει σημασία θα το μάθετε. Το έκανε αυτό χωρίς την συγκατάθεση της κοπέλας, κάτι φωτογραφίες της και βρίσκονται στα δικαστήρια.

Είπαμε δεν γίνεται να συμβαίνει κάτι τόσο σοβαρό και να μην μας έχει πει τίποτα. Ήμασταν σίγουροι ότι πρόκειται για τα γνωστά του διαδικτύου. Μιλήσαμε και μας είπε ότι όντως συμβαίνει αυτό. Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Μιλήσαμε μετά και είπαμε ότι θα διακόψουμε τη συνεργασία μας και δεν γίνεται να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα. Του εξέφρασα τη λύπη μου και τον θυμό μου. Του εξέφρασα τον θυμό μου, γιατί δεν μας ενημέρωσε και μας αφορά όλους, κάτι τόσο σοβαρό. Νιώθουμε στεναχωρημένοι και πληγωμένοι».

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα φέρει το τέλος των “Ράδιο Αρβύλα”;

Εξάλλου, ο Αντώνης Κανάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να σταματήσουν εντελώς οι «Ράδιο Αρβύλα», στο τέλος της εκπομπής, μετά τις καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ειδικότερα, όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής στο τέλος της εκπομπής «ή θα βρούμε έναν τρόπο να το κάνουμε ή δεν μπορούμε να το κάνουμε έτσι, γιατί θέλουμε να το χαιρόμαστε», καθώς ήταν σαφές ότι έκαναν την εκπομπή χωρίς καθόλου όρεξη.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Αντώνης Κανάκης «πήδηξε» νούμερα με τα βίντεο της αντίστροφης μέτρησης, προκειμένου να ολοκληρώσει την εκπομπή, ενώ μετά τα βίντεο δεν έκαναν τα συνηθισμένα τους σχόλια.

Πάντως, αυτήν την εβδομάδα η εκπομπή -όπως και το «Βινύλιο» – για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές και οι όποιες αποφάσεις αναμένονται από το νέο έτος.

 

via: Enimerotiko