«Tivαξε στον αέρα» το Survivor ο Άρης Σοϊλέδης: «Θέλω να φύγω τώρα από το παιχνίδι»

Γεμάτο εντάσεις αναμένεται να είναι το νέο επεισόδιο του Survivor, το οποίο θα προβληθεί το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (18/04) στον ΣΚΑΙ.

tivaxe ston aera to survivor o aris soiledis thelo na fygo tora apo to paichnidi Survivor, ΑΡΗΣ ΣΟΙΛΕΔΗΣ

Γεμάτο εντάσεις αναμένεται να είναι το νέο επεισόδιο του Survivor, το οποίο θα προβληθεί το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (18/04) στον ΣΚΑΙ.

Όπως βλέπουμε και στο trailer του νέου επεισοδίου, ο Γιώργος Κατσαούνης που βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, εκφράζει την απογοήτευσή του προς την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία τον ψήφισε.

«Από την Ασημίνα δεν περίμενα να πάρω την ψήφο μου. Δεν έχει φιλικό επίπεδο. Κοιτάει να φτάσει τελικό με οποιονδήποτε τρόπο. Αλλιώς δεν θα μου την κάρφωνε σε συνωμοσία με τους υπόλοιπους», λέει ο παίκτης των «Κόκκινων».

Την άποψή του φαίνεται πως συμμερίζεται και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία δηλώνει «Μην το παίζεις και φίλη στον Γιώργο. Ότι εμείς είμαστε αδέρφια, ότι εμείς είμαστε μαζί… Και μετά τον καρφώνεις πισώπλατα».

Στη συνέχεια, οι παίκτες επιστρέφουν στο στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, ενώ κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος θα έχουμε δύο τραυματισμούς, της Τζο Μαριδάκη και της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολουθεί, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Άρης Σοϊλέδης έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση, ανταλλάζοντας κατηγορίες και βαριές κουβέντες.

Μετά από τις έντονες συζητήσεις τους, ο Άρης Σοϊλέδης σηκώνεται όρθιος, λέει «Εγώ θέλω να φύγω από το παιχνίδι τώρα!» και αποχωρεί εκνευρισμένος από το συμβούλιο του νησιού.

Δείτε το trailer του επεισοδίου της Μεγάλης Δευτέρας του «Survivor 2022»:

 

via: Enimerotiko