Τα σημάδια που δίνει το σώμα σας και δείχνουν ότι έχετε έντονο άγχος

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι απαιτητικοί με αποτέλεσμα στρες και συχνές καταστάσεις έντονου άγχους να ταλαιπωρούν πολλούς ανθρώπο

e229f32708f60a4252593b1cf23f3bb2 Άγχος

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι απαιτητικοί με αποτέλεσμα στρες και συχνές καταστάσεις έντονου άγχους να ταλαιπωρούν πολλούς ανθρώπους. Συχνά μάλιστα το άγχος μπορεί να μας έχει χτυπήσει την πόρτα χωρίς να το έχουμε καταλάβει και να επηρεάζει τον οργανισμό μας σε επίπεδο που δεν φανταζόμαστε.

Δείτε, για παράδειγμα, παρακάτω τρία σημάδια σώμα σας που δείχνουν ότι μπορεί να έχετε πολύ άγχος χωρίς να το καταλαβαίνετε…

Εξανθήματα

Το στρες και μια περίοδος άγχους μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να εμφανιστούν διάφορα εξανθήματα στο δέρμα σας. Μπορεί, μάλιστα, αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι εξασθενεί το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Σε κάθε περίπτωση η γνώμη ενός ειδικού θα σας δώσει την απάντηση για το πού οφείλονται.

Απώλεια μαλλιών

Μια περίοδος με πολλές υποχρεώσεις και έντονου άγχους μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα την πτώση των μαλλιών σας για κάποιο διάστημα. Το διάστημα αυτό μπορεί να είναι ακόμη και πέντε μήνες.

Πόνος στο στομάχι

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του άγχους είναι οι πόνοι στο στομάχι. Αν διαπιστώσετε ότι δεν παίζει ρόλο η διατροφή σας και οι πόνοι στο στομάχι αυξάνονται ζητήστε τη βοήθεια ενός ειδικού.

Πηγή