19η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη ΕΔΟΝ Αμμοχώστου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

εδον ΕΔΟΝ

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η 19η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη της ΕΔΟΝ Αμμοχώστου, όπου και έγινε ανασκόπηση της τελευταίας τριετίας, ενώ τέθηκαν οι στόχοι για την επόμενη.

εδον3 ΕΔΟΝ

Στη Συνδιάσκεψη συμμετείχαν αντιπρόσωποι από όλες τις Τοπικές Οργανώσεις της επαρχίας καταθέτοντας τις δικές του απόψεις. Χαιρετισμό κατέθεσαν ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου Χρύσανθος Ζαννέτος και τα ΕΔΟΝόπουλα της Αμμοχώστου. Η Συνδιάσκεψη ενέκρινε ομόφωνα Ψήφισμα για τα προβλήματα της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου, Ψήφισμα για την προσφυγική πολιτική και Ψήφισμα για την Τουρκοκυπριακή Νεολαία. Βραβεύτηκαν επίσης οι Τοπικές Οργανώσεις που κατά τη φετινή χρονιά κατάφεραν να καλύψουν τον στόχο τους στην Οργανωτική Εξόρμηση, όπως και οι Τοπικές Οργανώσεις που κατάφεραν να οργανώσουν τα περισσότερα νέα μέλη στις τάξεις της ΕΔΟΝ.

47136629 1019212534915907 8560903456347389952 n ΕΔΟΝ

Η 19η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη της ΕΔΟΝ Αμμοχώστου ολοκληρώθηκε με την εκλογή του νέου Επαρχιακού Συμβουλίου, το οποίο αποτελείται από τους εξής συναγωνιστές και συναγωνίστριες: Αβραάμ Αντρέας, Αθηνοδώρου Νικόλας, Βαλανίδης Μιχάλης, Βραχίμη Αργυρώ, Γεωργίου Ερμούλλα, Δημητρίου Μαριλένα, Καλλικά Έλενα, Κατσάρη Παναγιώτης, Κουμπάρου Χρύσω, Λόντου Αντρέας, Μιχαήλ Λουκία, Μπέη Πασχάλης, Νικολάου Αλέξης, Παναγιώτου Αντρέας, Περικλή Κωνσταντίνος, Τσαλακού Γεωργία, Τσιαλής Ζαννέτος, Χαραλάμπους Χριστόφορος, Χήρας Αντρέας, Χρίστου Γιώτα, Χρίστου Μαρία.

εδον5 ΕΔΟΝ

Το νέο Επαρχιακό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ Αμμοχώστου, συνήλθε στην πρώτη του Σύνοδο την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, όπου και εξέλεξε ομόφωνα τον Χριστόφορο Χαραλάμπους στη θέση του Επαρχιακού Γραμματέα. Επίσης, εξέλεξε τη νέα Επαρχιακή Γραμματεία, που αποτελούν οι συναγωνιστές/τριες: Αβραάμ Αντρέας, Δημητρίου Μαριλένα, Μπέη Πασχάλης, Παναγιώτου Αντρέας, Τσιαλής Ζαννέτος, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Χριστου Γιώτα, Χρίστου Μαρία.

εδον1 ΕΔΟΝ εδον2 ΕΔΟΝ εδον4 ΕΔΟΝ

Famagusta.News / ΚΥΠΕ